Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1n
Sutra: 3° 3° 1n
24. siječnja 2020.
18. Dječja žabarska noć

Žabac Politički Svena Hrvata skače bolje i od "velikih"

Mala Žabarska privukla veću pažnju od velike / Foto Marinko KRMPOTIĆ
Mala Žabarska privukla veću pažnju od velike / Foto Marinko KRMPOTIĆ
Autor:
Objavljeno: 2. svibanj 2011. u 20:10 2011-05-02T20:10:56+02:00

Politički je doskočio čak 190 centimetara, pola metra od pobjednika "velike" Žabarske. Drugi je bio Skočko Domijana Čopa, a treća Lori Danijela Sučića iz Rijeke

LOKVE  Pobjednik 18. Dječje žabarske noći održane u Domu kulture  Lokve je mali Sven Hrvat čija je žabica neobičnog imena Politički doskočila čak do 190 centimetra nadmašivši time za pola metra pobjednika »velike« Žabarske!
Mali Sven i njegovi roditelji zaslužili su trodnevni boravak u Apartmanima Malnar Petra Malnara, a vrijedne nagrade dobili  su i ostali slavodobitnici – drugoplasirani  Lokvarac Domijan Čop i žaba  Skočko osvojili su LCD televizor (sponzor Lokve d.o.o.), a treće je mjesto osvojio Danijel Sučić iz Rijeke kojemu je žabica Lori uz pomoć sponzora iz Lokve d.o.o. donijela Sony digitalni fotoaparat.

Za okršaj u žabljim skokvima ovog se puta prijavilo 48 natjecatelja, uglavnom iz Lokava,  ali i drugih goranskih mjesta te Rijeke i Zagreba. Za pravo raspoloženje  pobrinuo se DJ Điđi-Miđi i Ugostiteljski obrt M iz Vrbovskog, a posebno treba naglasiti da su po završetku natjecanja sve žabice, uz pomoć  nadzornika Javne ustanove Priroda prenesene iz Doma kulture u vodotoke Lokava i vraćene prirodi.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.