Turnir 'Tin Grgurić'

Vinodol najbolji kod seniora, MNK Reful kod veterana

Marinko Krmpotić

Veteranske ekipe Reful i Caffe Tin – Mobitech / Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Veteranske ekipe Reful i Caffe Tin – Mobitech / Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Idućeg vikenda na rasporedu su utakmice igrača rođenih 2008. te onih najmlađih rođenih 2010. godine



DELNICE Prvi vikend malonogometnog memorijalnog turnira »Tin Grgurić« privukao je 24 ekipe seniorskog i veteranskog uzrasta, pri čemu su seniori, kojih je bilo dvostruko više, privukli i veću pažnju.


Nakon razigravanja po skupinama pobjednik seniorskog dijela turnira u konkurenciji 16 ekipa postala je ekipa Vinodol, drugo mjesto uzeo je sastav Damian d.o.o. iz Dražica, a treće je mjesto pripalo malonogometnom sastavu Fran Krsto Frankopan iz Kraljevica.


Za najboljeg igrača seniorskog dijela turnira proglašen je Marijan Tomić (Vinodol), najbolji vratar je Marino Godinić (Vinodol), a najbolji strijelac Kristijan Fućak (Damian d.o.o.).




U veteranskom dijelu natjecanja nastupilo je osam ekipa, a najuspješniji su bili igrači MNK Reful iz Rijeke, drugi su riječki Pivoti, a treće je mjesto pripalo domaćim igračima okupljenim u ekipi Caffe Tin – Mobitech.


Najbolji pojedinci su Kristijan Žic (igrač), Saša Krivaja (vratar) te Ivan Rukavina (strijelac). Dobre igre i neizvjesne utakmice najbolja su pozivnica za idući vikend kad će u subotu i nedjelju biti igrane utakmice mladih – u subotu igrača rođenih 2008. godine te u nedjelju najmlađih rođenih 2010. godine.


Svakog se dana očekuje nastup po 20 ekipa, što znači da će u dva dana utakmice u Domu sportova igrati oko 500 najmlađih nogometaša. Oba dana utakmice počinju u 9 sati i traju tijekom cijelog dana.