Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
26. siječnja 2020.
Turnir 'Tin Grgurić'

Vinodol najbolji kod seniora, MNK Reful kod veterana

Veteranske ekipe Reful i Caffe Tin – Mobitech / Snimio Marinko KRMPOTIĆ
Veteranske ekipe Reful i Caffe Tin – Mobitech / Snimio Marinko KRMPOTIĆ
Autor:
Objavljeno: 15. siječanj 2019. u 21:01 2019-01-15T21:01:42+01:00

Idućeg vikenda na rasporedu su utakmice igrača rođenih 2008. te onih najmlađih rođenih 2010. godine

DELNICE Prvi vikend malonogometnog memorijalnog turnira »Tin Grgurić« privukao je 24 ekipe seniorskog i veteranskog uzrasta, pri čemu su seniori, kojih je bilo dvostruko više, privukli i veću pažnju.

Nakon razigravanja po skupinama pobjednik seniorskog dijela turnira u konkurenciji 16 ekipa postala je ekipa Vinodol, drugo mjesto uzeo je sastav Damian d.o.o. iz Dražica, a treće je mjesto pripalo malonogometnom sastavu Fran Krsto Frankopan iz Kraljevica.

Za najboljeg igrača seniorskog dijela turnira proglašen je Marijan Tomić (Vinodol), najbolji vratar je Marino Godinić (Vinodol), a najbolji strijelac Kristijan Fućak (Damian d.o.o.).

U veteranskom dijelu natjecanja nastupilo je osam ekipa, a najuspješniji su bili igrači MNK Reful iz Rijeke, drugi su riječki Pivoti, a treće je mjesto pripalo domaćim igračima okupljenim u ekipi Caffe Tin – Mobitech.

Najbolji pojedinci su Kristijan Žic (igrač), Saša Krivaja (vratar) te Ivan Rukavina (strijelac). Dobre igre i neizvjesne utakmice najbolja su pozivnica za idući vikend kad će u subotu i nedjelju biti igrane utakmice mladih – u subotu igrača rođenih 2008. godine te u nedjelju najmlađih rođenih 2010. godine.

Svakog se dana očekuje nastup po 20 ekipa, što znači da će u dva dana utakmice u Domu sportova igrati oko 500 najmlađih nogometaša. Oba dana utakmice počinju u 9 sati i traju tijekom cijelog dana. 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu
Biramo najbolje privatne iznajmljivače

Dodijeljena nagrada digitalnom šampionu