Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 10° 1
Sutra: 10° 10° 1
21. studenoga 2019.
Optimizam i pozitiva

Veselje u režiji penzionera: Susret dvije tisuće umirovljenika pod zelenim skutima Golubinjaka

Foto M. Gracin
Foto M. Gracin
Autor:
Objavljeno: 6. srpanj 2019. u 19:08 2019-07-06T19:08:00+02:00

LOKVE - Pod zelenim skutima i dubokom hladovinom Park-šume Golubinjak danas se okupilo oko dvije tisuće umirovljenika koji su i na ovaj jubilarni, 20. po redu, susret kojeg tradicionalno organizira Udruga umirovljenika Primorsko-goranske županije pristigli iz gotovo svih krajeva Hrvatske.
Kako to već biva, s druženjem se krenulo već u ranijim jutarnjim satima, a veselja i entuzijazma nije nedostajalo. Unatoč sramotno niskim hrvatskim penzijama, okupljeni umirovljenici još su jednom dokazali da se u trećoj životnoj dobi i svemu što ona nosi može i treba uživati, kao i da nikakvi luksuzi nisu garancija dobre zabave već da to prvenstvo ovisi o dobroj volji i pozitivi u ljudima.

3687651

Umirovljenicima iz Rijeke i Primorsko-goranske županije i na ovom su se "jubilarcu" pridružili kolege i prijatelji iz najbližih županija – Istarske, Ličko-senjske, Karlovačke i Zagrebačke, a zbog ovog tradicionalnog druženja neki su i ovog puta "potegnuli" podulji put jer ih je bilo i iz Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske te Krapinsko-zagorske županije.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.