Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1
Sutra: 7° 7° 1
18. siječnja 2020.
Kotar teatar

U Radničkom domu u Delnicama danas predstava Zijaha Sokolovića

Zijah Sokolović
Zijah Sokolović
Autor:
Objavljeno: 20. travanj 2016. u 11:11 2016-04-20T11:11:00+02:00

Danas u Radničkom domu Delnice Kotar teatar omogućit će delničkim ljubiteljima kazališta uživanje u još jednoj predstavi čuvenog Zijaha Sokolovića. Ovog je puta riječ o predstavi »Glumačka radionica Zijaha Sokolovića« u kojoj on otkriva publici tajne kazališnog zanata sada i ovdje.

 

Predstava će početi u 20 sati. Najavljujući svoje delničko gostovanje, Zijah Sokolović rekao nam je: »Glumačka radionica je mogućnost da u slobodnoj formi kazališne predstave, jer postoji Glumac u praznom prostoru i publika u Radničkom domu u Delnicama, neki Glumac toj publici pokaže svoj »sistem« Glume ili male intimne puteve svog razmišljanja i osjećanja u procesu organizacije Glume.

 

To je fantastična mogućnost zbližavanja i upoznavanja Glumca i gledaoca izvan uobičajenih i već zatvorenih formi upotrebe Glume. To je »Vrijeme i Prostor i Radnja« po Aristotelu totalni teatar. Neobična teatarska radionica koja traje 120 minuta. Dobro došli, vi koji Glumite u realnosti, nama koji Glumimo u iluziji«, rekao je Sokolović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.