Vrbovsko

Tkalčević siguran da je spoj znanja i mlade energije dobitna kombinacija

Marinko Krmpotić

Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Snimio Marinko KRMPOTIĆ

Na našoj listi su novi, mladi ljudi, kao i oni iskusni. Naš grad je u proteklom razdoblju doživio gospodarski rast, što je rezultat porasta zaposlenosti koji je doveo do porasta potrošnje. Siguran sam da je spoj znanja i mlade energije dobitna kombinacija, izjavio je Marijan Tkalčević, predsjednik GO HDZ Vrbovsko tenositelj liste HDZ-BUZ



VRBOVSKO Naša lista kandidata za Gradsko vijeće Grada Vrbovskog ponudila je najširi spektar ljudi koji su dio javnog života zajednice u kojoj žive i čine, kroz svoj posao i aktivnosti, pozitivne stvari za svoju sredinu. Vjerujemo da će birači prepoznati kvalitetu HDZ-ove liste s partnerom BUZ-om i dati nam svoj glas za bolju budućnost našeg Grada. Hrvatska demokratska zajednica je državotvorna stranka, stranka koja okuplja i stvara plodno tlo za suradnju sa svima koji žele dobrobit svojoj sredini pa tako i u Gradu Vrbovskom. Na našoj listi su novi, mladi ljudi, kao i oni iskusni. Naš grad je u proteklom razdoblju doživio gospodarski rast, što je rezultat porasta zaposlenosti koji je doveo do porasta potrošnje. Siguran sam da je spoj znanja i mlade energije dobitna kombinacija, izjavio je Marijan Tkalčević, predsjednik GO HDZ Vrbovsko tenositelj liste HDZ-BUZ.


Javni istup bio je prilika za predstavljanje kandidata i programa koji će biti realiziran u 6 ključnih točaka: gospodarstvo i turizam, poljoprivreda, zaštita, sport i kultura, branitelji i umirovljenici.


Pavao Babić utemeljitelj HDZ-a Vrbovsko i branitelj, koji je na drugom mjestu liste HDZ-BUZ-a izjavio je da će se zalagati za povratak priredbe Goranovo proljeće u Lukovdol, jer je Goranovo proljeće najdugovječnija je i najznačajnija pjesnička manifestacija u Republici Hrvatskoj.




Od svih političkih protivnika jedini smo mi naveli u našem programu skrb o braniteljima i njihovim obiteljima, zato pozivam i sve branitelje da daju svoj glas listi HDZ-BUZ pod rednim brojem 1., poručio je Babić.


Dražen Osojnički tajnik HDZ-a Vrbovsko osvrnuo se na važnost turizma u dolini Kupe, a predsjednik BUZ-a Anton Mužević ističe da građanima Grada Vrbovskog trebaju oni koji vide i znaju rješavati njihove probleme, a oni su prije svega komunalne, socijalne ili još jednostavnije egzistencijalne prirode.


Kroz rad u Gradskom vijeću zalagatću se za umirovljenike, da im zajedno osiguramo bolji društveni život u našem Gradu. Zato pozivam sve umirovljenike da glasuju za listu br. 1 HDZ-BUZ, rekao je Mužević.