Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
12. studenoga 2019.
Ličko-senjska županija

Župan Milinović povukao Proračun i predlaže novi

Snimio Nenad REBERŠAK
Snimio Nenad REBERŠAK
Autor:
Objavljeno: 14. lipanj 2019. u 17:57 2019-06-14T17:57:17+02:00

Ovaj postojeći Proračun bi putem amandmana trebao biti izmjenjen u iznosu od preko 21 milijun kuna (zbog zahtjeva proračunskih korisnika i EU izbora) te smatram kako je korektnije predložiti novi Proračun u koji će biti uključeno novih 21 milijun kuna nepovratnih EU sredstava

 

GOSPIĆ Nakon razgovora s premijerom Anrejom Plenkovićem i predsjednikom Županijske skupštine Marijanom Kustićem priopćenjem za javnost danas se obratio župan ličko-senjski Darko Milinović.

Kako ističe u priopćenju promijenili su se elementi Proračuna koji je predložio prije tri mjeseca pa ga stoga povlači.

- Ovaj postojeći Proračun bi putem amandmana trebao biti izmjenjen u iznosu od preko 21 milijun kuna (zbog zahtjeva proračunskih korisnika i EU izbora) te smatram kako je korektnije predložiti novi Proračun u koji će biti uključeno novih 21 milijun kuna nepovratnih EU sredstava.

Dogovoren je i radni sastanak koji će se održati do srijede, 19. lipnja kada ću ponovno uputiti Proračun članovima Županijske skupštine, kako bi uključili i projekte Vlade RH koji idu u cilju razvoja Ličko-senjske županje, ističe u priopćenju župan Darko Milinović.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.