Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 4
Sutra: 13° 13° 4
17. siječnja 2020.
Konji tumaraju bez nadzora

foto Vozač kod Gospića terencem usmrtio skotnu kobilu

Snimio Nikola Mraović
Snimio Nikola Mraović
Autor:
Objavljeno: 13. siječanj 2019. u 14:37 2019-01-13T14:37:00+01:00

Vraćajući se iz lova skupim terencem lovac iz Mušaluka udario je u skotnu kobilu koja je potom uginula u mukama. Vozač je na sreću prošao s lakšim ozljedama, uz veću štetu na vozilu. Na istome mjestu prošloga tjedna jedan vozač iz Korenice naletio je na krdo konja, ali je uspio zakočiti i prošao je tek s manjom materijalnom štetom na autu

Noćas se  na samom ulasku u selo Vukava kod Široke Kule dogodila još jedna u nizu prometnih nesreća u kojima se automobili sudaraju s konjima lutalicama.

Vraćajući se iz lova skupim terencem lovac iz Mušaluka udario je u skotnu kobilu koja je potom uginula u mukama. Vozač je na sreću prošao s lakšim ozljedama, uz veću štetu na vozilu.

Na istome mjestu prošloga tjedna jedan vozač iz Korenice naletio je na krdo konja, ali je uspio zakočiti i prošao je tek s manjom materijalnom štetom na autu.

kobila, konj, prometna nesreća, snimio Nikola Mraović

Kao i uvijek do sada ti  konji su „ničiji“. Bez cilja i nadzora  tumaraju po cijelom kraju, čineći štete na usjevima i  izazivajući prometne nesreće. Policija i gradske vlasti  su nemoćne jer im je zakon osporava da bi učinili nešto konkretnije  po tome pitanju.

U sličnoj prometnoj nesreći nedaleko od naplatnih kućica na A-1  kod Gospića lani je u suradaru smrtno stradao jedan vozač. A pitanje svih pitanja je:  do kada ćemo svi mi biti taoci ovakvog nemara za koji netko uredno dobiva poticaje od resornog Ministarstva, dok se istodobno igra s ljudskim životima!?!

Foto Nikola Mraović

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.