Bogat program

Sedam dana zabave: U ponedjeljak počinje 46. Senjski ljetni karneval

Ivana Kocijan

Snimio Sergej DRECHSLER

Snimio Sergej DRECHSLER

Tijekom karnevalskog tjedna za vas smo pripremili bogat program koji uključuje maškarano druženje na karnevalskom šušuru, maškaranu moto alku, reviju maškaranih kostima, oslikavanje lica posjetiteljima karnevala, prigodnu prodaju karnevalskih maski, elektro-karneval party, glazbene nastupe Crvene jabuke, Nene Belana te grupa Trio Marinero i Fortunal, poručuju organizatori



RIJEKA Sve je spremno za 46. Međunarodni senjski ljetni karneval koji Turistička zajednica Grada Senja, Grad Senj i Karnevalski odbor Grada Senja organiziraju od 07. do 12. kolovoza.


– Tijekom karnevalskog tjedna za vas smo pripremili bogat program koji uključuje maškarano druženje na karnevalskom šušuru, maškaranu moto alku, reviju maškaranih kostima, oslikavanje lica posjetiteljima karnevala, prigodnu prodaju karnevalskih maski, elektro-karneval party, glazbene nastupe Crvene jabuke, Nene Belana te grupa Trio Marinero i Fortunal. Kao i dosadašnjih godina vrhunac zabave očekuje vas u subotu 12. kolovoza kada s Nehaja kreće velika karnevalska povorka nakon koje slijedi fešta do jutra na Trgu Cilnica. Posjetite Senj, maškarajte se s nama i uživajte u najluđem ljetnom karnevalu na Jadranu, poručuju organizatori.


Prvog dana manifestacije na Trgu Mirka Ožegovića u 21 sat bit će održana večer senjske besede Trag uspomenov, a na Pavlinskom trgu bit će karnevalski šušur. U utorak 8. kolovoza na istom će mjestu biti održana maškarana moto-alka, a u srijedu revija maškaranih kostima.




Trg Cilnica u četvrtak će ugostiti malu karnevalsku povorku i svečano otvorenje 46. Međunarodnog senjskog ljetnog karnevala te zabavu do jutra uz Crvenu jabuku i Trio Marinero. U petak na istom trgu nastupaju Neno Belan i grupa Fiumens te grupa Trio Marinero. U subotu na Pavlinskom trgu već u 10 ujutro nastupa VIS Bonaca.


U 19 sati velika karnevalska povorka kreće s tvrđave Nehaj, u 21 sat na Trgu Cilnica započinje zabava uz grupe Fortunal i Trio Marinero, dok u 22 sata na Lukobranu sv. Marije počinje elektro-karneval party.