Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 1
Sutra: 14° 14° 1
15. listopada 2019.

Lička policija objavila gdje će imati info punktove za vrijeme turističke sezone

Foto Sergej Drechsler
Foto Sergej Drechsler
Autor:
Objavljeno: 12. srpanj 2019. u 19:39 2019-07-12T19:39:45+02:00

GOSPIĆ Policijska uprava ličko-senjska izvjestila je javnost kako će Policijske službenice ove uprave i tijekom ljetnih mjeseci nastaviti s provođenjem preventivnih aktivnosti u cilju povećanja opće razine sigurnosti građana i turista, kao i prevencije počinjenja kaznenih djela.  

Tako će tijekom srpnja i kolovoza u Novalji te na plaži Zrće, Nacionalnom parku Plitvička jezera, Karlobagu i Senju biti postavljeni preventivni info punktovi na kojima će zajedno s kolegama iz Ukrajine, NR Kine i Slovenije informirati građane o pojavnim oblicima kaznenih djela imovinskog kriminaliteta kao što su krađe, teške krađe provaljivanjem, razbojništva i drugo.

Također će građane savjetovati kako uz  mjere samozaštite mogu povećati svoju osobnu sigurnost i sigurnost svoje imovine.

Nacionalno mješoviti Info-punktovi bit će postavljeni u Novalji i na Zrću u vremenu od 15. srpnja do 9. kolovoza, u NP Plitvička jezera od 24. srpnja do 2. kolovoza, u Karlobagu 17. srpnja te u Senju na Pavlinskom trgu 19. srpnja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.