Dnevni doček

Kićo Slabinac razgalio svoje fanove u Gospiću

Marin Smolčić

Krunoslav Kićo Slabinac oduševio je Gospićane / Snimio Marin SMOLČIĆ

Krunoslav Kićo Slabinac oduševio je Gospićane / Snimio Marin SMOLČIĆ

Uz postariji prosjek godina nazočnih, Kićo Slabinac se svojom energijom, nastupom i raspoloženjem činio vrlo mlad. Mlađi od mnogih razvikanih mladih hrvatskih zabavljača



GOSPIĆ  Trg Stjepana Radića u Gospiću bio je prvi put prizorište ispraćaja stare i dočeka Nove godine u podne. Ispred nekoliko stotina ljudi atmosferu su najprije zagrijali članovi tamburaškog sastava Patrioti, da bi nešto prije podneva pozornicom zavladao Krunoslav Kićo Slabinac.


Koliko god pomislili da se zbog godina i bolesti Kićo umorio, utoliko je svojim vicevima i doskočicama izazivao salve smijeha publike.


Nastup je započeo play-backom, uz stari rock’n roll koji su odmah prepoznali stariji i prihvatili oni mlađi. Čak su se pri tome, kao »treća noga«, stavljale na stranu i štake jer je nastup slušalo podosta sijedih glava.




Onda se zaorio bećarac uz kojega se u podne ispratila 2019. godina. Na pozornicu se tada popeo gradonačelnik Grada Gospića Karlo Starčević sa zamjenicima kako bi uz dašak politike podsjetio na »vrlo uspješnu godinu, pri čemu će zbog našeg zajedništva 2020. biti još bolja«. Bog ga čuo i ostvario sve želje!


Koncert Kiće Slabinca: Pred pozornicom se natiskivao solidan broj posjetitelja / Foto Marin SMOLČIĆ


Koncert Kiće Slabinca: Pred pozornicom se natiskivao solidan broj posjetitelja / Foto Marin SMOLČIĆ



Ovome su nazočili i mnogi prolaznici, osobito domaćice, kojima je podne bilo last time shoping. S obzirom na to da je ovo bio prvi doček Nove godine u podne u Gospiću, pred pozornicom se natiskivao solidan broj posjetitelja.


Uz postariji prosjek godina nazočnih, Kićo Slabinac se svojom energijom, nastupom i raspoloženjem činio vrlo mlad. Mlađi od mnogih razvikanih mladih hrvatskih zabavljača.