Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Počinju radovi

Zatvoren ulaz na riječku zaobilaznicu u Matuljima

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 17. rujan 2018. u 18:03 2018-09-17T18:03:31+02:00

Zbog turističke sezone, ovaj je prometni čvor bio privremeno otvoren od kraja svibnja, tijekom proteklih ljetnih mjeseci, no s obzirom da radovi nisu dovršeni, danas je ponovno došlo do njegovog zatvaranja

OPATIJA/MATULJI Ljetna sezona na Opatijskoj rivijeri je završila, unatoč tome što su vremenske prilike i dalje naklonjene ljubiteljima mora i sunca. Ponedjeljak je diljem rivijere označio i početak novog ciklusa investicija, ali i nastavak započetih.

Tako je od danas ulaz na riječku zaobilaznicu preko čvora Matulji-Opatija od ponovno zatvoren zbog izgradnje rotora Kuk 2, odnosno novog raskrižja.

Zbog turističke sezone, ovaj je prometni čvor bio privremeno otvoren od kraja svibnja, tijekom proteklih ljetnih mjeseci, no s obzirom da radovi nisu dovršeni, danas je ponovno došlo do njegovog zatvaranja.

– Od 17. rujna u 6 sati do 1. studenog zatvorit će se dio čvora Matulji- spoj autoceste A7 i državne ceste DC8 (izlazni i ulazni krak prema Opatiji i Matuljima), zbog radova dogradnje raskrižja državne ceste DC3 i DC8. Promet između tunela Učka i čvora Matulji teći će bez posebnih ograničenja - stoji u obavijesti HAK-a.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.