Počinju radovi

Zatvoren ulaz na riječku zaobilaznicu u Matuljima

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

Zbog turističke sezone, ovaj je prometni čvor bio privremeno otvoren od kraja svibnja, tijekom proteklih ljetnih mjeseci, no s obzirom da radovi nisu dovršeni, danas je ponovno došlo do njegovog zatvaranja



OPATIJA/MATULJI Ljetna sezona na Opatijskoj rivijeri je završila, unatoč tome što su vremenske prilike i dalje naklonjene ljubiteljima mora i sunca. Ponedjeljak je diljem rivijere označio i početak novog ciklusa investicija, ali i nastavak započetih.


Tako je od danas ulaz na riječku zaobilaznicu preko čvora Matulji-Opatija od ponovno zatvoren zbog izgradnje rotora Kuk 2, odnosno novog raskrižja.


Zbog turističke sezone, ovaj je prometni čvor bio privremeno otvoren od kraja svibnja, tijekom proteklih ljetnih mjeseci, no s obzirom da radovi nisu dovršeni, danas je ponovno došlo do njegovog zatvaranja.




– Od 17. rujna u 6 sati do 1. studenog zatvorit će se dio čvora Matulji- spoj autoceste A7 i državne ceste DC8 (izlazni i ulazni krak prema Opatiji i Matuljima), zbog radova dogradnje raskrižja državne ceste DC3 i DC8. Promet između tunela Učka i čvora Matulji teći će bez posebnih ograničenja – stoji u obavijesti HAK-a.