Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. listopada 2019.
Dujmić s predstavnicima INA-e

Započeti pregovori o preseljenju benzinske postaje sa Slatine

Ivo Dujmić / Snimio Sergej DRECHSLER
Ivo Dujmić / Snimio Sergej DRECHSLER
Autor:
Objavljeno: 20. lipanj 2018. u 21:05 2018-06-20T21:05:00+02:00

Predstavnici INA-e izrazili su zadovoljstvo predloženom lokacijom na Kuku, a radi se o zemljištu u vlasništvu Grada

Gradonačelnik Ivo Dujmić primio je u svom uredu, 18. lipnja, predstavnike INA-e d.d. Zagreb koji su ga upoznali s dugoročnim planovima i strategijom razvoja na našem području, piše na internet stranici Grada Opatije.

Gradonačelnik ih je upoznao s odlukom Grada i Gradskog vijeća po kojoj benzinska postaja na Slatini tamo ne može dugoročno ostati te predložio da se pronađe zajedničko rješenje o preseljenju na novu lokaciju koja je predviđena UPU-om naselja Opatija.

Istaknuo je kako je Grad Opatija protiv bilo kakve dogradnje i natkrivanja, jer je želja i cilj Grada urediti prostor Slatine. Predstavnici INA-e izrazili su zadovoljstvo predloženom lokacijom na Kuku, a radi se o zemljištu u vlasništvu Grada.

Dogovoreno je kako će predstavnici INA-e s prijedlogom upoznati nadležne te će se dogovoriti daljnji susreti u cilju postizanja što skorijeg dogovora o načinu i vremenu preseljenja, nakon čega će se uključiti i ostale nadležne službe.

Gradonačelnik Dujmić istaknuo je kako je važno da su pregovori započeli, da se sada očekuju daljnji susreti i dogovori, a prvi je razgovor protekao u odličnom tonu koji daje naslutiti dobar ishod pregovora.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.