Relax Adria 2016.

Tisuću načina za opremanje wellnessa: U Opatiji sajam opreme za bazene i plaže

Marina Kirigin

Foto S. Drechsler

Foto S. Drechsler



OPATIJA Prvi specijalizirani sajam opreme za bazene, wellnesse, plaže i uređenje okoliša Relax Adria 2016 održat će se od četvrtka 31. ožujka do subote 2. travnja u sportskoj dvorani »Marino Cvetković« u Opatiji. Najnoviju opremu, uređaje, trendove i usluge predstavit će više od 50 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Češke i Srbije, uz bogat program stručnih predavanja, radionica i edukacija. 


Opatija i Kvarner prvi su puta domaćini specijaliziranog sajma Relax Adria, na kojem će se naći kompletan izlagački program posvećen uređenju bazena, okoliša, plaža i ostalih vanjskih prostora, no i interijera. 


– Relax Adria je nastavak uspješnog sajma HoReCa Adria koji je sredinom studenoga u organizaciji časopisa Turizam info održan na istome mjestu, no ovaj put naglasak je, sukladno upitima posjetitelja i turističkih djelatnika stavljen na sve ono što čini završnu fazu pred sezonu – uređenju okućnica, bazena, plaža i svih ostalih vanjskih prostora. Kroz bogat izlagački program poseban je naglasak stavljen na bazene, te će se tako na Relax Adria predstaviti najnoviji trendovi, modeli bazena, gradnja po sistemu ključ u ruke, no i sredstva za održavanje bazenske vode, te mogućnosti finalnog uređenja bazena i pripadajućeg okoliša. Osim bazena, izlagački program obuhvaća i hidromasažne bazene, saune, opremu za wellness, širok asortiman ležaljki, suncobrana, tendi i programa zaštite od sunca, keramiku, sanitarije, elemente za zabavu na plaži, sefove za plažu, stolove, stolice, program zaštite od sunca, sustave za parkirališta, roštilje, sklopive šankove te širok raspon alata, strojeva, usluga i uređaja za uređenje i održavanje okoliša – ističu organizatori.




Sajam Relax Adria će u Opatiji ponuditi i bogat popratni program predavanja i edukacija, koja će se održavati tijekom sva tri dana sajma, a koja se nadovezuju na izlagački program. Predavači su istaknuti stručnjaci iz prakse, koji će konkretnim temama i primjerima dati još konkretnije odgovore svim posjetiteljima vezano uz buduća ulaganja, osmišljavanja turističke ponude i promišljanja o budućem poslovanju.