Čestitke

Svečano proglašenje najboljih sportaša Općine Matulji: Slavili Svetlana Katić i Patrik Ujčić

Marina Kirigin

Foto M. Aničić

Foto M. Aničić



MATULJI Svetlana Katić, članica Badminton kluba Rukavac, i Patrik Ujčić, član Motocross kluba Kvarner, najuspješniji su sportaši Općine Matulji u 2017. godini. Na  svečanom proglašenju u matuljskoj školskoj sportskoj dvorani, u nazočnosti brojnih uzvanika, sportaša i njihovih roditelja, sportskih djelatnika, kao i predstavnika javnog i političkog života Matulja, priznanja su osim najuspješnijim sportašima dodijeljena i perspektivnim mladim sportašima te zaslužnim sportašima Općine Matulji u prošloj godini.


Titula najuspješnije seniorske ženske ekipe otišla je u ruke odbojkašica »Matulja 2004«, a za najbolju momčad 2017. godine izabrani su članovi Sportskog društva »Konopaši Matulji«. Na svečanosti sporta i sportskih postignuća, koje je održano u organizaciji Zajednice sportskih udruga Općine Matulji, okupljenima se obratio i predsjednik krovne matuljske sportske organizacije Goran Lučin.


Čestitao je sportašima na uspjehu i zaželio im jednako uspješnu, pa i puno bolju, sportsku godinu. ZSU Općine Matulji već godinama proglašava i zaslužne sportaše Općine Matulji, osobe koje žive na području općine a treniraju u klubovima izvan Matulja. Zaslužnim sportašima u 2017. godini proglašeni su Fran Čubranić, vaterpolist »Primorja EB« i Ivona Tubić, karatistica »Opatije«.