Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 15° 2n
Sutra: 15° 15° 2n
16. listopada 2019.
Od danas do subote

Sajam bazena, sauna, outdoor namještaja: Turistička sezona započinje današnjim sajmom u Opatiji

Foto Roni Brmalj
Foto Roni Brmalj
Autor:
Objavljeno: 14. ožujak 2019. u 15:49 2019-03-14T15:49:00+01:00

Na sajmu u opatijskoj dvorani »Marino Cvetković« od danas do subote nastupa više od 50 odabranih izlagača

OPATIJA U opatijskoj Sportskoj dvorani »Marino Cvetković« od danas do subote održava se Relax Adria, sajam bazena, sauna, outdoor namještaja, fitness opreme te wellness i spa opreme. Na sajmu nastupa više od 50 odabranih izlagača koji predstavljaju proizvode i usluge namijenjene za pripremu sezone i podizanje kvalitete što je imperativ hrvatskog turizma. Novitete u bogatom programu prikazat će izlagači iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Njemačke, Austrije i Češke, a osim hotelijerima, ugostiteljima te vlasnicima vila i kuća za odmor, sajam Relax Adria je namijenjen arhitektima i projektantima te investitorima u segmentu turizma.

Izlagački program obuhvaća klasične bazene i njihovo projektiranje i održavanje, najnovije modele hidromasažnih bazena, sauna i wellness sadržaja, no i širok asortiman opreme, alata i usluga za uređenje okoliša, namještaj za terase i vanjske prostore, tende, sjenila i dekore, kao i asortiman ležaljki i opreme za uz bazene i plaže te fitness opremu. Na sajmu će biti predstavljeni i novi proizvodi na hrvatskom tržištu, pa Spa Studio predstavlja najnoviju generaciju hidromasažnih bazena sa sustavom dezinfekcije vode uz pomoć soli, kao i novu varijantu saune koja je posebno namijenjena za hotelske sobe i privatne objekte.

Prvi put će biti predstavljeni i suncobrani za ugostiteljstvo slovenskog proizvođača Border, s ugrađenim mjeračem brzine vjetra i automatskim zatvaranjem. Predstavit će se i MultiPower station – višenamjenska spravu koja kombinira pet sprava za vježbanje te je odlično rješenje za manje turističke objekte koji žele ponuditi fitness sadržaj svojim gostima.

Sajam prati i bogat konferencijski program, a novitet je Wellness Architect Day s predavanjima namijenjenima hotelijerima, arhitektima i projektantima. U petak se održava Marketing Masterclass na kojem će riječi biti o novim trendovima digitalnog marketinga i prodaje u turizmu, a namijenjen je zaposlenima u marketingu i prodaji, malim i obiteljskim hotelima te vlasnicima vila i kuća za odmor. Za vrijeme trajanja konferencije, u maloj dvorani sajma Relax Adria bit će postavljena izložba radova Društva arhitekata Rijeka. Izložba obuhvaća sedamdesetak radova koji prikazuju raspon i raznolikost projekata, radova članova DAR-a ostvarenih proteklih godina.

Sajam, koji svake godine posjeti više od 3.000 posjetitelja iz cijele Hrvatske i Slovenije, organizira se uz pokroviteljstvo i podršku Grada Opatije, Hrvatske gospodarske komore i Turističke zajednice Grada Opatije. Otvoren je danas i u petak od 10 do 18 sati te u subotu od 10 do 17 sati.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.