Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
23. listopada 2019.
Hitna intervencija

Požar na gradilištu novog vrtića u Opatiji, jedna osoba ozlijeđena

Foto: M. ANIČIĆ
Foto: M. ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 9. veljača 2018. u 12:56 2018-02-09T12:56:00+01:00

Na intervenciju smo izašli sa tri vatrogasna vozila i šest ljudi, a u svega dvadesetak minuta od dojave požar je bio lokaliziran, rekao je zapovjednik opatijske Javne vatrogasne postrojbe Gordan Filinić

OPATIJA Dječji vrtić u izgradnji na opatijskoj Punta Kolovi danas ujutro bio je poprište požara građevinskog materijala u kojem je jedna osoba ozlijeđena. Odmah po pojavi gustog crnog dima, kojeg su uočili građani te obavijestili vatrogasne službe, na intervenciju su izašli vatrogasci, policija i hitna pomoć kako bi pružili pomoć osobi koja je ozljeđena uslijed trovanja dimom. Kako doznajemo, požar je izbio u dijelu vrtića koji se tijekom radova koristio za skladištenje materijala.

Da se radi o požaru građevinskog materijala potvrdio je i zapovjednik opatijske Javne vatrogasne postrojbe Gordan Filinić. Naveo je kako su odmah po dojavi građana u 10.46 sati interventne službe izašle na teren, te kako je požar lokaliziran već u 11.05 sati.

- Na intervenciju smo izašli sa tri vatrogasna vozila i šest ljudi, a u svega dvadesetak minuta od dojave požar je bio lokaliziran. Izvidom će se utvrditi šteta i uzrok požara koji je zadimio cijelu zgradu i oštetio dva prozora - rekao je Filinić, navodeći kako je osoba koja se nagutala dima prevezena u KBC Sušak.

Foto: M. ANIČIĆ

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.