Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
21. studenoga 2019.
Turističko vijeće

Opatijski ugostitelji tvrde da su na gubitku zbog akcije "Homo si teć"

Sjednica novog saziva Turističkog vijeća Opatije / snimio  M. ANIČIĆ
Sjednica novog saziva Turističkog vijeća Opatije / snimio M. ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 17. svibanj 2018. u 9:42 2018-05-17T09:42:00+02:00

Predloženo je da se izvijesti organizator maratona »Homo si teć« da Grad odustaje od zatvaranja ceste zbog prometne izoliranosti centra Opatije

 Gradonačelnik Opatije, ujedno i predsjednik Turističkog vijeća Ivo Dujmić te članovi Sandra Martinčić, Giorgio Cadum, Dino Hrelja, Lazarela Komlen, Damir Nahmijas, Abi Shalabi, Kruno Kapetanović i Daniel Hauptfeld – čine novi saziv Turističkog vijeća Opatije čija je konstituirajuća sjednica održana jučer. Jedna od tema bilo je održavanje dionice maratona »Homo si teć« na području Opatije u 2019. Zbog negodovanja ugostitelja tijekom posljednje dvije godine, Turističko vijeće predlaže Gradu da u interesu ugostitelja i hotelijera izvijesti organizatora maratona »Homo si teć« da se odustaje od zatvaranja ceste zbog prometne izoliranosti centra Opatije.

Predstavljen je i program manifestacije RetrOpatija 2018. koja će se održati od 28. lipnja do 1. srpnja. Dosad najveća RetrOpatija započinje mjuziklom »Mamma Mia!«, nastupima Kojota, The Queen Real Tribute banda, a tu su i vrhunski bendovi na 10-ak lokacija i tulum do zore pod nebom i najvećom disko-kuglom. Prihvaćen je i prijedlog Grada da TZG Opatija donira 7.000 kn za nabavku kamene klupe u Amerikanskim vrtovima.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.