Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 6
Sutra: 13° 13° 6
16. prosinca 2019.
Preseljenje

Opatijska policija od 6. veljače bit će na novoj adresi

Foto: Marin Aničić
Foto: Marin Aničić
Autor:
Objavljeno: 30. siječanj 2019. u 10:41 2019-01-30T10:41:37+01:00

OPATIJA Građani s područja nadležnosti Policijske postaje Opatija će zbog preseljenja postaje na novu lokaciju, od četvrtka, 31. siječnja, do utorka, 5. veljače sve upravne poslove moći obaviti u sjedištu Policijske uprave Primorsko-goranske, u šalter sali na adresi Žrtava fašizma 3 u Rijeci – javili su jučer iz PU primorsko-goranske.

Uredovno vrijeme šalter sale u Rijeci za sve upravne poslove je svakog radnog dana od 8 do 15 sati, te utorkom od 8 do 18 sati za poslove prijavništva, osobnih i prometnih isprava.

– U navedenom vremenu građani mogu podnijeti zahtjeve za prijave i odjave prebivališta i boravišta, ishoditi uvjerenja o prebivalištu i matičnom broju građana, podnijeti zahtjeve za osobne iskaznice, putovnice i vozačke dozvole, preuzeti izrađene osobne isprave te podnijeti zahtjeve iz domene poslova oružja, državljanstva i stranaca – pojašnjavaju iz policijske uprave i mole građane za razumijevanje.

Dobra je vijest da će mještani s područja Liburnije vrlo brzo opet imati na raspolaganju Policijsku postaju u Opatiji. Već od srijede, 6. veljače, sve upravne poslove moći će obavljati u Policijskoj postaji Opatija, ali više ne na Slatini, već na novoj lokaciji, na adresi Ulica maršala Tita 151 u Opatiji, u bivšem dugogodišnjem sjedištu ACI-ja.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.