Posao, zabava i odmor

Opatija za vikend u znaku žena: Počinje trodnevni seminar “Womanary”

Marina Kirigin

Za vikend Opatija u znaku žena / snimio M. ANIČIĆ

Za vikend Opatija u znaku žena / snimio M. ANIČIĆ

Lijepe, pozitivne i spremne za zabavu - u Opatiju dolazi stotinjak žena iz cijele Hrvatske i šire regije



 Opatija će za vikend biti u znaku žena. Na trodnevni seminar za žene »Womanary« već sada dolazi stotinjak žena iz cijele Hrvatske i iz šire regije. Spremne su spojiti ugodno s korisnim kako bi se zadovoljne i sretne vratile privatnim i poslovnim obavezama. Za njih je osmišljen program radionica, predavanja, ali i zabavnih sadržaja.


– Namjera je bila ženama objediniti posao, zabavu, odmor i istovremeno ih naučiti nešto o sebi što je danas izuzetno važno za kvalitetu života. To su oni momenti kada si moramo reći »danas sam sebi najbitnija«. Ženama smo ponudili program kroz kojega ćemo ih podučiti kako da se okrenu pozitivnim mislima, kako da poslovno surađuju sa svijetom, dat ćemo im nutricionističke savjete kroz radionice, ali i omogućiti da se urede u beauty corneru i na kraju zabave na gala večeri. Upravo današnji stil života, u kojem se očekuje da žene budu domaćice, poslovne žene, majke, supruge, traži ovakav vid programa za žene – rekla je Tamara Zubak, osnivačica Udruge Kvalitete življenja i idejna začetnica projekta Womanary koji će se u opatijskim Milenij hotelima odvijati od 7. do 9. listopada.


Uz predavanja i radionice, u subotu 8. listopada u kongresnoj dvorani hotela »Četiri opatijska cvijeta« bit će i Silueta Style Corner. Od 16.30 do 20 sati žene će dobiti savjete iz područja ljepote, mode, njege lica i tijela, upoznat će se s najnovnijim modnim i beauty trendovima. Nakon tretmana uljepšavanja u 20.30 sati, u dvorani hotela Royal uslijedit će Gala večera uz četiri slijeda jela, degustaciju vina, bogatu tombolu, modnu reviju…




– Gala večera će biti pravo žensko druženje iako na nju stiže i nekoliko muškaraca. Nadamo se da će se sve sudionice do kraja vikenda kući vratiti zadovoljne i spremne za nove životne izazove – istakli su organizatori. Slobodnih mjesta za opatijski seminar još uvijek ima, pa su pozvali sve zainteresirane pripadnice ljepšeg spola da se pridruže ovom prvom izdanju manifestacije koja je dobila podršku i predsjednice Hrvatske.