Nova razvojna era

Opatija dobila Centar estetske kirugije u sklopu Thalassotherapije

Sandy Uran

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

Županija kao suosnivač Thalasso Wellness Centra Opatija zadovoljna je postignutim rezultatima i poslovnom strategijom koja doprinosi razvoju zdrastvenog turizma



OPATIJA  U prostoru Thalasso Wellness Centra Opatija sinoć je svečano  otvoren Centar estetske kirugije. Riječ je o novini u ponudi Thalassotherapije Opatija, Specijalne bolnice za medicinsku rehalibilitaciju bolesti srca, pluća i reumatizma.


Goste  je  pozdravio ravnatelj Thalassotherapije Opatija dr. Viktor Peršić koji je ovom prigodom istaknuo kako je pokrenuta nova razvojna era u kojoj se stvara nova dimenzija ove ustanove.  Voditelj Centra estetske kirurgije dr. Nino Vidas   pozvao je sve goste da dođu u centar i osjećaju se ugodno i uživaju.


Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić je naglasio kako ovaj centar predstavlja budućnost zdrastvenog turizma i čelnim ljudima centra poručio da nastave pratiti trendove na ponos Opatije. Župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina  istaknuo je kako je Županija kao suosnivač Thalasso Wellness Centra Opatija zadovoljna postignutim rezultatima i poslovnom strategijom koja doprinosi razvoju zdrastvenog turizma.


Uslijedio je ležerni dio programa te su gosti među kojima je bio predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera doc. dr. sc. Vladimir Mozetič, predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić, rektor Sveučilišta u Rijeci Pero Lučin, dekanica Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Dora Smolčić Jurdana, direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov, dr. Ivanka Avelini Holjevac, pjevač Jacques Houdek i drugi, uživali u domjenku i prigodnom glazbenom programu na kojem su nastupili: Martina Majerle, Mario Šimunović i Lino Grim te plesna skupina »Flame«. Voditelj večeri bio je Boris Kosmač, poznati imitator, koji je također izveo nekoliko poznatih glazbenih brojeva.