Amadria Park hoteli

Nastavlja se čokoladna adventska čarolija u Opatiji

Aleksandra Kućel Ilić

U nedjelju, 16. prosinca, slijedi popularni Doručak s Djedom Mrazom, za kojega su sve ulaznice već davno rasprodane, kao i Božićni koncert na terasi hotela Milenij 23. prosinca



OPATIJA Nakon što je u Opatiji uz velik broj posjetitelja i obilje sadržaja zaključen ovogodišnji Festival čokolade, iz Amadria Park hotela javljaju da se čokoladna adventska čarolija u njihovim hotelima nastavlja.


– Čokoladna adventska čarolija u Amadria Park hotelima počela je već početkom studenoga i ove godine traje gotovo dva mjeseca, a u povodu najslađeg opatijskog vikenda zanimljivi programi, ponude i događanja i ove su godine ispunili sve hotele, kavane i restorane. Uvod u čokoladna događanja bila je i radionica »The Art of Chocolate« koju je vodio mladi talijanski choco kipar Antonio Licitra, a koja se održala u Milenij Choco Svijetu. Također, gosti Continentala su imali priliku uživati u zanimljivom i atraktivnom glazbeno-slikarskom performansu uz Vedran Ružić Trio. Prigodni meniji u restoranima i jela sljubljena s čokoladom oduševili su mnoge, a u neobičnim i zaista ukusnim zalogajima može se uživati sve do kraja prosinca – najavili su iz Amadria Park hotela.


Posebna atrakcija opatijskog Festivala čokolade nastajala je u Milenij Choco Svijetu, gdje je mladi talijanski choco kipar Antonio Licitra kao motiv svoje skulpture izradio vjernu i impresivnu čokoladnu verziju pivskih kola koja inače stoje pored hotela Continental. Ovo novo čokoladno umjetničko djelo postaje dio stalnog postava Milenij Choco Svijeta, gdje se može pogledati zajedno sa skulpturama od prethodnih godina.




– Najslađi opatijski vikend i ove je godine ispunio sve Amadria Park hotele, kavane i restorane, a čarolija Adventa očekuje i sve one koji odluče posjetiti Opatiju sve do kraja prosinca. Već u nedjelju, 16. prosinca, slijedi popularni Doručak s Djedom Mrazom, za kojega su sve ulaznice već davno rasprodane, kao i Božićni koncert na terasi hotela Milenij 23. prosinca na kojemu će ove godine nastupiti Katja Budimčić i Nameless Trio – rekli su iz Amadria Park hotela.