Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
18. listopada 2019.
Slavlje na Ljetnoj

foto Najljepši dječji doček: Najmlađi Opatijci uživali u raznim igrama uz glazbu i ples

Snimio Marin ANIČIĆ
Snimio Marin ANIČIĆ
Autor:
Objavljeno: 31. prosinac 2018. u 14:54 2018-12-31T14:54:00+01:00

U očekivanju dolaska Nove, ususret podnevu, najmlađe Opatijke i Opatijci i mnogobrojni gosti mogli su se zabaviti uz razne igre i radionice, uz glasnu glazbu i ples, te za ovakve prigode nezaobilazni facepainting

OPATIJA Najljepši dječji doček Nove godine bio je danas, 31. prosinca u podne na Ljetnoj pozornici u Opatiji. Veseli program pun zabave i iznenađenja započeo je u 11 sati a predvodili su ga kostimirani animatori i ulični umjetnici.

U očekivanju dolaska Nove, ususret podnevu, najmlađe Opatijke i Opatijci i mnogobrojni gosti mogli su se zabaviti uz razne igre i radionice, uz glasnu glazbu i ples, te za ovakve prigode nezaobilazni facepainting.

O3112AM13
Podnevni dječji doček na Ljetnoj / Snimio Marin ANIČIĆ

Završno slavlje je krenulo uz odbrojavanje u kojemu je djeci pripomogao zamjenik gradonačelnika Opatije Emil Priskić, a točno u podne priređen je i dječji vatromet uz konfete i puno bijelih balona.

Novoj u podne nazdravilo se uz dječji šampanjac i pjesmu »Kad bi svi ljudi na svijetu«. Uz more dobrih želja u 2019. godini, zimske radosti u Opatiji nastavile su se na klizalištu »Ledena čarolija« uz blagdansku ponudu toplih napitaka i slatkih zalogaja sa štandova prigodnih kućica.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.