Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: °
Sutra: ° °
27. siječnja 2020.
Za ljepši grad

Najljepše adventske izloge u Opatiji ima grupacija Amadria Park

Foto: Roni Brmalj
Foto: Roni Brmalj
Autor:
Objavljeno: 5. prosinac 2017. u 10:14 2017-12-05T10:14:24+01:00

Za uređenje izloga hotela Milenij, Continental,  Gardenia, Sveti Jakov i pekarnice Dalla Nonna dobili su 1. nagradu i 3.000 kuna

OPATIJA Najljepše uređene izloge tijekom adventa 2017. godine u Opatiji ima grupacija Amadria Park (Milenij hoteli), te su za uređenje izloga hotela Milenij, Sveti Jakov, Continental, Gardenia i pekarnice Dalla Nonna zaslužili prvu nagradu i 3.000 kuna na natječaju za najljepšu blagdansku dekoraciju izloga Turističke zajednice Grada Opatije. Drugu nagradu i 2.000 kuna će dobiti suvenirnica Natura Liburna, a treće mjesto i 1.000 kuna podijeliti trgovina dječje robe Nani i caffe bar Monokini.

Akcija Turističke zajednice kojom se želi potaknuti sve one koji posluju u prostorima u središtu Opatije, dakle uz glavnu prometnicu, da ih što ljepše urede i na taj način doprinesu blagdanskome ugođaju, ove godine je provedena treću godinu uzastopce. Komisija je tijekom obilaska utvrdila kako, nažalost, i dalje ima dosta neuređenih izloga ili čak i zatvorenih vrata poslovnih prostora, ali i to da se pozitivni pomaci u uređenju i dekoraciji izloga vide, te da su pohvalni primjeri poticaj za konačnu ljepšu sliku grada.

Stoga su uz nagrađene na natječaju pohvalili i nekoliko poslovnih prostora koji su iz godine u godinu primjereno uređeni za blagdane, ustvrdivši da se kod mnogih osjeća i značajan pomak i uložen trud kako bi adventska Opatija izgledala što reprezentativnije, a to su Frederico zlatarna, Cocco studio, Ghetaldus, Smart Invest, Veloce by Roko, Optika Dunatov, Aqua trgovina, Trgovina Manufactura i restoran Roko.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze