Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 7° 1n
Sutra: 7° 7° 1n
29. siječnja 2020.
'Craft Beer & Sausage'

Na terasu opatijskog Continentala stižu proizvođači craft piva

Terasa hotela Continental / Snimila Aleksandra KUĆEL-ILIĆ
Terasa hotela Continental / Snimila Aleksandra KUĆEL-ILIĆ
Autor:
Objavljeno: 27. rujan 2018. u 9:49 2018-09-27T09:49:20+02:00

Uz promotivne cijene vrhunskog piva svi gosti moći će uživati i u domaćim delicijama te glazbenim programima - najavili su opatijski organizatori

OPATIJA Najbolji hrvatski »crafteri« od 28. do 30. rujna stižu u Opatiju. Na terasi opatijskog hotela  Continental održat će se drugo izdanje »Craft Beer & Sausage« vikenda na kojem sudjeluju najpoznatiji hrvatski proizvođači craft piva, a uz promotivne cijene vrhunskog piva svi gosti moći će uživati i u domaćim delicijama te glazbenim programima - najavili su organizatori iz Amadria Park hotela.

U pivu i domaćim specijalitetima Opatijci i opatijski gosti moći će  uživati u petak 28. rujna od 15 do 22 sata, subotu 29. rujna od 12 do 22 sata te u nedjelju od 11 do 17 sati.

Za sve pivske gurmane priprema se i posebna pivska večer u subotu (29. rujna) kada će se uz svaki slijed posebno osmišljenog menija sljubljivati i odgovarajuća vrsta piva.

Poseban gost bit će najpoznatiji hrvatski majstor piva Krešo Marić iz Pivovare Daruvar, no za navedenu večer potrebno je prethodno rezervirati stol.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
U Rijeku stiže PauzaGO: nova usluga omiljene Pauze