Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 13° 1
Sutra: 13° 13° 1
17. listopada 2019.
Lions klub Opatija

Na terasi hotela Kvarner spektakl Anđeli humanosti za osmijeh djece

Na terasi hotela Kvarner spektakl Anđeli humanosti za osmijeh djece
Na terasi hotela Kvarner spektakl Anđeli humanosti za osmijeh djece
Autor:
Objavljeno: 18. rujan 2017. u 10:48 2017-09-18T10:48:23+02:00

RIJEKA Na terasi hotela Kvarner u Opatiji u petak 22. rujna bit će održana humanitarna modna revija u organizaciji Lions cluba Opatija i Grada Opatije.

– Gdje Anđeli daruju, osmijesi ostaju! Dođite, zabavite se i pomozite, poručuju organizatori.

Na događanju Anđeli humanosti za osmijeh djece Opatije manekenke će nositi najnovije kolekcije modnih marki Max Mara, Modiana, Chantal, a predstavit će se i Futura Nova i Next. Osim njih na reviji će svoje radove predstaviti i Gabriela Martinović, mlada dizajnerica hrvatskog porijekla koja živi i radi u Zürichu.

Posjetitelji će moći uživati i u modnim kreacijama naše proslavljene dizajnerice Matija Vujica. U revijalnom dijelu programa nastupit će pjevačice Katja Budimčić, Vivian Galletta i Antonela Malis, primabalerina riječkog HNK Cristina Lukanec s plesnom pričom o Isadori Duncan, Ivana Trope i Davor Romić – plesni par iz Udruge La Bamba iz Bakra te njihovi mali manekeni.

Osim toga, bit će upriličena i tombola, a grad Beč poklanja vina za degustaciju te tisuću ruža. Sredstva prikupljena na ovom humanitarnog događanju namijenjena su Društvu Naša djeca iz Opatije.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.