Sportski dan na mulu

Lovranci obnavljaju tradiciju i duh pravog sportskog grada

Srđan Brajčić

Snimio Marin ANIČIĆ

Snimio Marin ANIČIĆ

Želimo sve naše sumještane, od djece do umirovljenika, potaknuti na to da se bave sportom barem jednom ili dva puta tjedno. Stoga smo okupili sve naše sportske udruge, od planinara do nogometaša. Svi lovranski klubovi upoznat će svoje sugrađane sa svojim aktivnostima, odnosno uvjetima članstva – pojasnio je Družeta



LOVRAN  Uoči ponoćnog starta brdske utrke 100 milja Istre iz Lovrana, danas je na lovranskom mulu u popodnevnim satima održan sportski dan pod nazivom »Lovran u pokretu«.


Zamjenik načelnika Lovrana Toni Družeta ističe da je smisao ove manifestacije to da se više Lovranaca uključi u sport, neovisno o tome koje je on razine, profesionalne ili amatersko-rekreacijske. Posebno se to odnosi na one najmlađe.


– Želimo sve naše sumještane, od djece do umirovljenika, potaknuti na to da se bave sportom barem jednom ili dva puta tjedno. Stoga smo okupili sve naše sportske udruge, od planinara do nogometaša. Svi lovranski klubovi upoznat će svoje sugrađane sa svojim aktivnostima, odnosno uvjetima članstva – pojasnio je Družeta koji ističe da je Lovran danas multisportski grad.


Snimio Marin ANIČIĆ


Snimio Marin ANIČIĆ





VIŠE MOŽETE PROČITATI U TISKANOM IZDANJU NOVOG LISTA U SUBOTU!