Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
20. listopada 2019.
Dani Ičića

Letnja maškarana đita prodefilrala Ičićima, a legendarno Zabranjeno pušenje nastupa večeras

Dani Ičića
Dani Ičića
Autor:
Objavljeno: 2. rujan 2018. u 11:09 2018-09-02T11:09:04+02:00

Što vremenske prilike nisu dopustile jučer, bit će održano danas, najavili su organizatori manifestacije

IČIĆI Vremenske prilike ipak nisu dopustile održavanje najavljenog koncerta Zabranjenog pušenja i Dellboysa, stoga su organizatori manifestacije Dani Ičića donijeli odluku de će se koncert održati u danas, 2. rujna u 20 sati.

- Jučerašnji program održan je djelomično, a ni vesela maškarana povorka nije uspjela otjerati tmurne oblake. Jutro je počelo s Crossminton turnirom, nakon kojeg je na red došla Letnja maškarana đita.

Veseli oldtimeri, Opatijski latarići, gosti iz Italije samo su neke od grupa koje su prodefilirale plažom od ACI marine do Lučice da bi se zabavile na veselom party kojeg su pripremili Valerio Benčić Vale i DJ Vedran.

Uvertiru u večernji program napravili su žongleri s vatrom iz grupe Red Rays, da bi kiša prekinula kompletan program, kazao je Marin Starčić iz VMO Ičići.

icici

Turnir u briškuli za djecu i odrasle u 15 sati otvara nedjeljni program.

– Plivačko natjecanje za djecu Junior race na rasporedu je u 15:30 sati, a pola sata kasnije počinje Plivački maraton Ičići-Ika u duljini od 1 kilometra.

Stand up paddle race, odnosno natjecanje na popularnim supovima počinje u 17 sati, a za one koji više vole šumu u isto vrijeme kreće tura nordijskog hodanja i pješačenje povijesnim stazama Grada Opatije.

Liburnia cup, natjecanje u ribolovu za djecu, počinje u 17:30 sati. Program će zaokružiti koncert Zabranjenog pušenja te grupe Obrazovni program uz DJ Vedrana, a njihov nastup počinje u 20 sati.

Vidimo se na dosad najluđoj posljednjoj ljetnoj fešti na Liburniji, rezimirao je Starčić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.