Podnevne fešte na Liburniji

Dječica na Ljetnoj slavila uz igre i ples; Matuljci uz velu padelu s plodovima mora

Aleksandra Kućel Ilić

Snimio Roni BRMALJ

Snimio Roni BRMALJ

U Matuljima se uoči zadnjeg podneva u 2019. godini održala manifestacija »Pet do polna na Staro leto«, tijekom koje su članovi Udruženja obrtnika s područja Liburnije u središtu mjesta pripremili »velu padelu« s plodovima mora



OPATIJA/MATULJI Uz dječji šampanjac i puno bijelih balona, prvi su danas u Opatiji Novu godinu dočekali najmlađi na dječjem dočeku na maloj sceni Ljetne pozornice.


Snimio Roni BRMALJ


Snimio Roni BRMALJ



Veselo društvo kostimiranih animatora, od 11 sati nadalje zabavljalo je djecu i njihove roditelje uz igre, pjesmu i ples.




Najuzbudljivije je bilo odbrojavanje zadnjih sekundi do podneva, a zatim su se, praćene vatrometom ukrasnih trakica i balona, zimske radosti u suncem okupanoj Opatiji nastavile uz tople napitke i razne delicije na novogodišnjim kućicama uz klizalište »Ledena čarolija«.


Snimio Roni BRMALJ


Snimio Roni BRMALJ



U Matuljima se uoči zadnjeg podneva u 2019. godini održala manifestacija »Pet do polna na Staro leto«, tijekom koje su članovi Udruženja obrtnika s područja Liburnije u središtu mjesta pripremili »velu padelu« s plodovima mora.



Tijekom programa zbog kojega je bila zatvorena i prometnica u centru Matulja, bilo je i dobre glazbe uz nastupe Klape Skalin, Klape Šufit i Trija Bajs.