Sutra u Opatiji

Deseti ekološki sajam i skupljanje donacija za liburnijske mačiće

Aleksandra Kućel Ilić

Foto Žmergo

Foto Žmergo



OPATIJA – Posljednje ljetno izdanje desetog Ekološkog sajma Opatija u organizaciji Udruge Žmergo bit će održano sutra ispred tržnice u Opatiji od 8 do 13 sati. Na sajmu će se okupiti ekocertificirani proizvođači koji će ponuditi šarolik asortiman ekološki uzgojenih namirnica i proizvoda.


Posjetitelji sajma će tako imati priliku kupiti svježe voće i povrće, med, mliječne proizvode, žitarice, razne vrste ulja, od maslinovog i bučinog do konopljinog, zatim ljekovito bilje, kozmetiku, ekološka sredstva za čišćenje kućanstva i mnogo drugih korisnih artikala.


– Također, za sve koji vole kućne ljubimce, na sajmu će se ovoga puta predstaviti i Liburnijska udruga za zaštitu životinja »Lunjo i Maza « koja će za liburnijske mačiće skupljati donacije. Stoga, ukoliko ste u mogućnosti, svakako sa sobom ponesite koju konzervu, pašteticu ili kroketiće, a za uzvrat ćete dobiti osmijeh od uha do uha i veliku zahvalnost čupavih kuglica – pozvali su organizatori ekološkog sajma iz opatijske Udruge Žmergo.




Sajam je inače zamišljen kao mjesto okupljanja zaljubljenika u ekouzgoj, ali i svih slučajnih i zainteresiranih prolaznika te predstavlja dobru priliku za bolje upoznavanje s radom ekoloških proizvođača, degustaciju i kupnju vrijednih certificiranih proizvoda. 


Aleksandra Kućel-Ilić


MEDIAMPDownload All