Vođena igra pomaže djeci

TETE IGRALE ‘POLYDRON’ Edukativna radionica u opatijskom vrtiću

P. N.

Uz pomoć Polydron opreme kroz vođenu igru može se pomoći djeci da razviju auditivno i vizualno razlikovanje i pamćenje, bilateralnu koordinaciju, apstraktno mišljenje, proširenje rječnika, komunikacijske vještine



Edukativna radionica Polydron održana je jučer u prostorijama Dječjeg vrtića Opatija u okviru projekta „Dječji vrtić Opatija – suvremeni vrtić za suvremenu obitelj“ koji se sufinancira u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.- 2020. iz Europskog socijalnog fonda.


Na Radionici je sudjelovalo dvadesetak odgojiteljica i stručnog osoblja Dječjeg Vrtića Opatija i predstavnici partnerskog vrtića na projektu Bambi iz Vrbovskog.


Radionicu je vodila profesorica psihologije i pedagogije Vesna Hrvoj, dobitnica Državne nagrade ,,Ivan Filipović“ za promicanje pedagoške teorije i prakse.




Iz navedenog projekta Dječji vrtić Opatija opremio se ovom jedinstvenom didaktičkom igračkom.   


Uz pomoć Polydron opreme kroz vođenu igru može se pomoći djeci da razviju auditivno i vizualno razlikovanje i pamćenje, bilateralnu koordinaciju, apstraktno mišljenje, proširenje rječnika, komunikacijske vještine.


Na edukativnoj radionici jučer nisu se igrala djeca već  „Tete – odgojiteljice„ koje su se upoznale s nevjerojatnim mogućnostima koje ova didaktička igračka pruža. 


Polydron u Dječjem vrtiću Opatija


Polydron u Dječjem vrtiću Opatija



Polydron u Dječjem vrtiću Opatija


Polydron u Dječjem vrtiću Opatija