Drugi krug u Viškovu

SDP-ova KANDIDATKINJA POZIVA BIRAČE: Izaberite ljubav i znanje za Viškovo

Andrej Petrak

snimio Marko Gracin

snimio Marko Gracin

U ove četiri godine pokazali smo da se s time znamo nositi. Vodimo se znanjem, iskustvom, ljubavlju i vizijom za budućnost našeg Viškova. Cijeli život živim u Viškovu, a najveća vrijednost naše zajednice je suživot pojedinaca različite nacije, vjere i uvjerenja. Pluralizam, tolerancija i uvažavanje različitosti temelj su napretka društva. Slika Viškova kakvo je danas i kakvo bi trebalo biti jest upravo općina koja je napredna i otvorena za sve mještane, rekla je Sanja Udović.



VIŠKOVO – Kandidatkinja SDP-a i partnera za načelnicu Viškova, Sanja Udović pozvala je birače da u nedjelju izaberu »Ljubav i znanje za Viškovo« i na glasačkom listiću zaokruže broj 1.


– Potpora skoro polovice birača u prvom krugu izbora veliko je priznanje našem timu i govori da su prepoznali naš trud i rad u protekle četiri godine, na čemu im zahvaljujem. Sigurna sam da će nas podržati i u nedjelju i glasat za stabilnost, sigurnost i napredak Viškova. U Vijeću smo osvojili osam mandata, a našem timu sad se pridružila i Ksenija Žauhar i pozvala birače da nam se pridruže. Uvjerena sam da će nam se nakon drugog kruga pridružiti i ostali vijećnici, kako bi zajedno mogli donositi odluke na korist mještana, rekla je Sanja Udović.


Dodala je da upravljanje najvećom hrvatskom općinom nije jednostavan zadatak i da traži veliku odgovornost.




– U ove četiri godine pokazali smo da se s time znamo nositi. Vodimo se znanjem, iskustvom, ljubavlju i vizijom za budućnost našeg Viškova. Cijeli život živim u Viškovu, a najveća vrijednost naše zajednice je suživot pojedinaca različite nacije, vjere i uvjerenja. Pluralizam, tolerancija i uvažavanje različitosti temelj su napretka društva. Slika Viškova kakvo je danas i kakvo bi trebalo biti jest upravo općina koja je napredna i otvorena za sve mještane, rekla je Sanja Udović.


Čelnici koalicije koja podržava Sanju Udović iz SDP-a, PGS–a, IDS-a, ARS-a i HSU-a povali su stanovnike Viškova da u nedjelju izađu na drugi krug izbora i izaberu kontinuitet, sigurnost i stabilnost.