Nova namjena plaže Artić

U Banjolu prva tematizirana rapska plaža za pse

Hrvoje Hodak

Ilustracija / Foto Marko GRACIN

Ilustracija / Foto Marko GRACIN

Nakon velikog uspjeha u Crikvenici, svjetski poznata plaža za pse sa specijaliziranom ponudom Monty's Dog Beach & Bar stigla je i na Rab



RAB U petak, 13. srpnja u 19 sati, održat će se malena svečanost otvaranja prve tematizirane plaže za pse na plaži Artić u mjestu Banjol na otoku Rabu.


Tom prigodom bit će održana i prezentacija psećeg poligona za vježbu, nakon čega će uslijediti druženje uz glazbeni program i zakusku za pse i njihovu pratnju.


Nakon velikog uspjeha u Crikvenici, svjetski poznata plaža za pse sa specijaliziranom ponudom Monty’s Dog Beach & Bar stigla je i na Rab.




Psi će tako konačno i na Rabu dobiti službeno odobrenu mogućnost da budu na plaži pored svojih vlasnika, a posjetitelji plaže će svoje četveronožne ljubimce moći počastiti psećim sladoledom, pivom, pizzom, posuditi igračke, zdjele za vodu ili papučice za zaštitu šapa.


Tematizirane plaže – iskorak su k većoj konkurentnosti destinacije.


Odavno već eksperti za turizam u nas odašilju poruke da kvalitetu ponude treba podizati i kroz tematiziranje plaža na kojima valja promovirati više posebnih ponuda.


Planskim pristupom uređenju i promociji plaža, kao što je ova na Artiću u Banjolu, od njih bi trebalo kreirati prepoznatljiv brend koji će Rab učiniti još konkurentnijom turističkom destinacijom.