Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. siječnja 2020.
Paradise festival

Spektakl na Rabu: Lopar plesao u ritmu sambe

Foto P. Lupić
Foto P. Lupić
Autor:
Objavljeno: 20. srpanj 2019. u 12:20 2019-07-20T12:20:23+02:00

Vruće latino ritmove pred tisućama posjetitelja izvodili su plesači iz Brazila, Rusije, Ukrajine, Mađarske, Srbije i Hrvatske

LOPAR - Rajska plaža u Loparu osmi je put ugostila kostimirane plesače i glazbenike koji su zabavljali tisuće posjetitelja na Samba Paradise Festivalu. Ova manifestacija je na samom sjeveru otoka Raba postala već tradicionalna, a zabavljači su imali pravi brazilski, zabavno-scenski spektakl.Vruće latino ritmove izvodili su plesači iz Brazila, Rusije, Ukrajine, Mađarske, Srbije i Hrvatske. Na repertoaru je bila brazilska samba i capoeira, a našli su se i plesači s vatrom te maskote. Plesačica Polina Mytko iz Rusije na Lopar dolazi već dugo i kaže da je to jedan od najboljih Samba festivala na kojima je sudjelovala.

- Neopisiv je osjećaj kada osjetite tu ludu atmosferu, a još je bolji kada sudjelujete u stvaranju iste, rekla je Mytko dodavši da će definitivno doći i sljedeće godine.

Tisuće posjetitelja uživalo je na loparskoj plaži do kasno u noć, a direktor Turističke zajednice Lopar Marin Mušćo rekao je da je zadovoljan i ponosan pozitivnim komentarima gostiju i domaćih ljudi.

- Očekivanja su nam se ostvarila, čak i više od toga. Ovo je najbrojniji festival do sada po broju sudionika, ali i posjetitelja. Pružili smo turistima iz raznih zemalja doživljaj kakav se ne može svugdje vidjeti uz latino ritmove i odličnu gastronomsku ponudu, rekao je Mušćo. Za gastronomiju su bili zaslužni ugostitelji iz tvrtke Imperial Riviera d.d. koji su posjetiteljima omogućili zanimljivu ponudu pravih okusa Brazila.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.