Udruga Spirit

Solsticium EcoActive 2019.: Pregršt zanimljivih događanja ovog vikenda u Dobrinju

Portal Novilist.hr

S jednog od prijašnjih EcoActivea

S jednog od prijašnjih EcoActivea



Kao i svake godine u ovo vrijeme Udruga Spirit, uz podršku TZ i Općine Dobrinj, pripremila je zanimljiv program Solsticium EcoActive 2019. u Dobrinju. Sve kreće večeras u 20.45 sati na maloj rivi Soline, gdje će se najduži dan u godini pozdraviti uz prekrasne zvuke tibetanskih zdjela.


Subota obiluje događanjima. U 8.30 sati na travi kod Bagrema vježbat će se joga za kralježnicu. Sat vremena kasnije kreće škola plivanja. Prijave će se vršiti kod Bagrema, poslije joge, a nije potrebno iskustvo. Savjeti će biti korisni i početnicima i naprednima. Školica za djecu počinje u 9.30 sati, dok su odrasli na redu nakon 10.30 sati.


Od 9 do 21 sat svi zainteresirani moći će na regenerativnu masažu. Obvezne su rezervacije SMS-om na 091-257-1986, a promotivna tarifa iznosi 100 kuna za 30 minuta. Od 20.30 do 24 sata slijedi koncert uz radionicu udaraljki na Rivi, naslovljen ‘Percussion in Sunset’. Uz svirače zasvirajte i vi, pozivaju organizatori. Raspoloživo će biti nekoliko udaraljki, ali mogu se ponijeti i svoje udaraljke.




Dan u nedjelju ponovo započinje jogom, ovaj put hatha jogom u 8.30 sati. Od 9.30 do 12 sati odvijat će se radionica “Talking Circle – Pričanje u krugu”. Riječ je o komunikacijskoj metodi kojom su sjevernoamerički indijanci razgovarali o važnim temama.


Sve su radionice na dobrovoljnu donaciju, osim masaže. Dodatne informacije dostupne su na Facebook eventu OVDJE.