Posjet se nastavlja

Predsjednica nastavlja posjet otocima PGŽ-a. Djeca na Lošinju joj otpjevala “Sretan rođendan”

Damir Cupać

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin

Za Lošinj kao destinaciju zdravlja, ulaganja u Lječilišni Centar koji će biti srce zdravstvenog turizma ove destinacije sigurno nešto što ima veliku vrijednost, rekla je ravnateljica Lječilišta Renata Žugić



VELI LOŠINJ Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u ponedjeljak nastavlja svoj posjet otocima Primorsko-goranske županije. Njena delegacija obišla je Centar zdravlja Magnolija u Lječilištu Veli Lošinj. Okupljena djeca zapjevala su joj “Sretan rođendan”. Predsjednica, danas, naime slavi 51. rođendan.


Župan Komadina izjavio je da predsjednica svakog dana ima prilike vidjeti niz županijskih investicija.


– Danas ovdje na Lošinju, novo Lječilište – revitalizaciju Lječilišta na Lošinju, investicija vrijedna 18 milijuna kuna s terapijskim centrom i bazenom, prije toga 15 milijuna kuna u smještajne kapacitete, a sada ide treća faza – uređenje kuhinje i pratećih objekata te potom četvrta – uređenje smještajnih kapaciteta.




Naše Lječilište dižemo da brendiramo Lošinj kao otok zdravlja i to je naša misija. Što se Kvarnerskih otoka tiče mi imamo prirast stanovništva – što mehanički, što prirodni, a što će reći da se stvaraju uvjeti za kvalitetan život – od obrazovanja, radnih mjesta, turizam je u zamahu, nove investicije u hotelske tvrtke…., kazao je Komadina.


Ravnateljica Lječilišta Renata Žugić također je podsjetila da je u u pripremi treća faza projekta kojom se kroz narednih pet godina namjerava obnoviti cjelokupni kompleks lječilišnog centra.


– Zahvalni smo Županiji što nas prati u našem projektu jer se zaista radi o značajnim sredstvima. Za Lošinj kao destinaciju zdravlja, ulaganja u Lječilišni Centar koji će biti srce zdravstvenog turizma ove destinacije sigurno nešto što ima veliku vrijednost, pojasnila je Žugić.