Druženje u Kings Caffeu

Policija ipak popustila, počelo neformalno okupljanje Armade u Malinskoj

Ivan Volarić

Podsjetimo, oba događaja uredno su bila prijavljena na policiji sve dok Udruzi »Plavo bijeli otok« nije uskraćena dozvola za javni skup. Policija je dala dozvolu za okupljanje navijača Rijeke, no obzirom je vlasniku sugerirano da se ne može jamčiti sigurnost, on je druženje otkazao.



RIJEKA Iako je dan ranije bila povučena dozvola za okupljanje navijača “Rijeke” u Kings Caffeu u Malinskoj ipak je u poslijepodnevnim satima počelo okupljanje pripadnika Armade i članova Udruge Plavo bijeli otok na ranije predviđenom mjestu.


Policija je prema informacijama s terena ipak počela propuštati navijače “Rijeke” na krčkom mostu koji su se pridružili onima s otoka, te će se održati neformalno druženje i učlanjivanje u udrugu na istom mjestu gdje je to bilo i predviđeno.


Čini se da će se ove subote u Malinskoj ipak održati dva navijačka okupljanja. U hotelu »Malin« u organizaciji Društva prijatelja Hajduka održat će se »Bila noć«, a istodobno u Kings caffeu u Malinskoj druženje (i učlanjivanje) navijača »Rijeke« s otoka Krka okupljenih u Udrugu »Plavo bijeli otok«, te praćenje rukometne utakmice Hrvatske i Norveške.




Podsjetimo, oba događaja uredno su bila prijavljena na policiji sve dok Udruzi »Plavo bijeli otok« nije uskraćena dozvola za javni skup. 


Policija je dala dozvolu za okupljanje navijača Rijeke, no obzirom je vlasniku sugerirano da se ne može jamčiti sigurnost, on je druženje otkazao.