Violina, sopran i harfa

LUBENIČKE GLAZBENE VEČERI Program Salve Regina u petak

P. N.

Tea Grubišić Mihalić, Ingrid Haller i Diana Grubišić Ćiković

Tea Grubišić Mihalić, Ingrid Haller i Diana Grubišić Ćiković

Nastupaju Tea Grubišić Mihalić na violini, Ingrid Haller na sopranu i Diana Grubišić Ćiković na harfi



LUBENICE Tea Grubišić Mihalić na violini, Ingrid Haller na sopranu i Diana Grubišić Ćiković na harfi nastupit će u petak, 20. srpnja u 21 sat u župnoj crkvi u Lubenicama, u okviru 29. Lubeničkih glazbenih večeri. Izvest će program Salve Regina.


Ulaznice se mogu kupiti u agenciji Autotransa ili prije koncerta u Lubenicama. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna, a osiguran je i autobusni prijevoz na koncert.


Tea Grubišić Mihalić aktivno se bavi komornom glazbom kao koncertni majstor Riječkog komornog orkestra. Bila je članicom Riječkog klavirskog trija i ansambla za staru glazbu Collegium musicum Fluminense.




Ingrid Haller nastupala je na svim značajnijim festivalima u Hrvatskoj te u inozemstvu. Profesor je pjevanja na školi „I. M. Ronjgov“ i asistent pjevanja na područnom odsjeku Muzičke akademije u Rijeci. Stalni je vokalni pedagog mješovitog zbora Schola Cantorum Rijeka.


Diana Grubišić Ćiković dosad je održala brojne solističke cjelovečernje koncerte, a kao solistica nastupala je uz pratnju orkestara iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske. U travnju 2007. godine izdavačka kuća Croatia Records objavljuje njezin prvi samostalni nosač zvuka Harfosfera.


Od 2002. kao docentica, a od 2015. godine kao izvanredna profesorica predaje harfu na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. 


Program Salve Regina


Antonio Vivaldi: Salve Regina Johann S. Bach / Charles Gounod: Ave Maria Johann S. Bach: “Ich ende behende mein irlisches Leben”, iz kantate br. 57Johann S. Bach: “Richte dich, Liebste , nach meinem Gefallen und glaube”Johann S. Bach: “Ich bin vergnugt in meinem Leiden”, iz kantate br. 58Alphonse Hasselmans: Priere (Molitva)Heinrich Marschner: Ave MariaFranz Schubert: Ave MariaDora Pejačević: Ave Maria op. 16Astor Piazzola: Ave MariaFelix Mendelssohn -Bartholdy: Salve Regina Giacomo Puccini: Salve Regina