Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
24. rujna 2019.
Slastičar - vizionar

Gianluca Fusto od autohtonih lošinjskih delicija pripremao slastice u Alhambri

Gianluca Fusto od autohtonih lošinjskih delicija pripremao slastice u Alhambri
Gianluca Fusto od autohtonih lošinjskih delicija pripremao slastice u Alhambri
Autor:
Objavljeno: 29. svibanj 2017. u 10:28 2017-05-29T10:28:30+02:00

Pomagale su mu i talijanska gastro-blogerica Chiara Maci te urednica magazina Glamour Italy i modna influencerica Christina Musacchio

MALI LOŠINJ  U nagrađivanom a la carte restoranu Alfred Keller lošinjskog Boutique Hotela Alhambra priređen je poseban gastronomski doživljaj u obliku večere s najboljim autohtonim delicijama Lošinja te renomiranim talijanskim slasticama koje su pripremali glavni chef restorana Melkior Bašić i poznati slastičar-vizionar Gianluca Fusto.

U kulinarskim specijalitetima i slatkim delicijama uživali su svi okupljeni, a posebnu pozornost privlačili su gosti koji su za ovu prigodu doputovali iz Italije – talijanska gastro-blogerica i televizijsko lice emisije Cuochi e Fiamme Chiara Maci te urednica magazina Glamour Italy i modna influencerica Christina Musacchio.

Slastičarska zvijezda večeri bio je vrhunski talijanski slastičar Gianluca Fusto, koji je s glavnim chefom Melkiorom Bašićem za brojne uzvanike pripremio kreativni meni. Meni je obuhvatio carpaccio od dimljene jadranske ribe, krem juhu od cikle s dehidriranim pršutom, janjeća rebra od creske janjetine na green eggu u vlastitom soku te autorske slastice pod nazivom Passione Lussino i Aromatic Garden.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.