Izbori

Dina Blažević prva sakupila potpise za načelnicu Omišlja

P. N.



OMIŠALJ Već prvog dana prikupljanja potpisa Dina Blažević, kandidatkinja koalicije HNS-ARS-Lista za Rijeku za načelnicu općine Omišalj prikupila je dovoljan broj potpisa glasača koji podržavaju njezinu kandidaturu.


– Iznimno sam počašćena što tako velik broj naših sugrađana vjeruje u mene i moj tim. S prikupljanjem potpisa u Omišlju i Njivicama nastavljamo sljedeća dva tjedna jer želim osobno, čim većem broju sugrađana prezentirati sve ono što ćemo napraviti u iduće četiri godine – zahvalila je Dina Blažević svima koji su joj dali potpis.


Posebnu zahvalu uputila je volonterima i volonterkama bez kojih, kazala je, ništa ne bi bilo izvedivo. Potpisi koje je Dina Blažević dobila već prvog dana prikupljanja dokaz su kako njezini sugrađani podržavaju projekte i ideje koje stoje u njezinom programu, navode u koaliciji HNS-ARS-Lista za Rijeku, naglašavajući da se to osobito odnosi na sanaciju DINA Petrokemije koju je Dina Blažević obećala 12. travnja 2018. godine te ulaganje u turizam kako bi Omišalj postao mjesto u koje ljudi dolaze, a ne kroz koji prolaze.