Turistička promocija

Igrači i navijači Betisa u šetnji Opatijom

Davor Žic

Doista su svi oduševljeni Opatijom, kažu da im je jako lijepo ovdje i da planiraju doći i u privatne posjete. Ono što ih se posebno dojmilo su ljudi, za koje ističu da su vrlo ljubazni i pristupačni.



OPATIJA Nogometaši Real Betisa, večerašnjih protivnika riječkog nogometnog kluba, proveli su dva dana u Opatiji u pratnji četrdesetak svojih najvjernijih navijača.


U ime domaćina, pozdravila ih je Željka Stašić iz Turističke zajednice, koja je vodstvu kluba darovala i fotomonografije »stare dame«.


– Doista su svi oduševljeni Opatijom, kažu da im je jako lijepo ovdje i da planiraju doći i u privatne posjete. Ono što ih se posebno dojmilo su ljudi, za koje ističu da su vrlo ljubazni i pristupačni, prenijela je Stašić svoje dojmove.




Uspjesi NK Rijeke, koja je pronašla svoje mjesto na europskoj nogometnoj karti, tako će poslužiti i za promociju opatijskog turizma.


Naime, navijači Betisa poznati su po tome što gaje velik interes za destinacije u kojima igraju njihovi miljenici, stoga i mediji posvećuju puno prostora destinacijama u kojima gostuju španjolski nogometaši