Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 23° 4
Sutra: 23° 23° 4
16. prosinca 2019.
Dubrovačko-neretvanska županija

Župan Nikola Dobroslavić (HDZ): 'Predsjednica zbunjuje koketiranjem s populistima'

Nikola Dobroslavić / Foto Grgo Jelavic/PIXSELL
Nikola Dobroslavić / Foto Grgo Jelavic/PIXSELL
Autor:
Objavljeno: 5. lipanj 2018. u 18:31 2018-06-05T18:31:56+02:00

"Zašto je predsjednica otvorena oporba Vladi? Nije to zadaća predsjednice države. Time zbunjuje građane. Zbunjuje ih i koketiranjem s populističkim strankama i pokretima. Opetovanim spominjanjem izvanrednog stanja. Sve to nije zdravo za hrvatsku demokraciju i neće pomoći demografskoj obnovi koja jest najveći hrvatski izazov", upozorio je Dobroslavić

Nikola Dobroslavić, župan Dubrovačko-neretvenske županije, HDZ-ovac je koji je dosad najdalje otišao u javnim kritikama predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

Na Facebooku je, pod naslovom "Kamo ide naša predsjednica", napisao da su joj pružali podršku "presudnu za izbornu pobjedu", ali da danas ne razumije i ne prihvaća neke njezine stavove i postupke".

"Zašto je predsjednica otvorena oporba Vladi? Nije to zadaća predsjednice države. Time zbunjuje građane. Zbunjuje ih i koketiranjem s populističkim strankama i pokretima. Opetovanim spominjanjem izvanrednog stanja. Sve to nije zdravo za hrvatsku demokraciju i neće pomoći demografskoj obnovi koja jest najveći hrvatski izazov", upozorio je Dobroslavić.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.