Vremenske nepogode

Zbog kiše i poplava moguće poteškoće u korištenju telekomunikacijskih usluga diljem Hrvatske

P. N.

arhiva NL

arhiva NL

Nažalost, na pojedinim lokacijama zbog poplava trenutno nije moguće pristupiti mjestima kvara, što nam dodatno otežava sanaciju pa otklon smetnji može potrajati dulje nego što je to uobičajeno, kažu iz HT-a 



Uslijed izrazito nepovoljnih vremenskih prilika i obilnih padalina koje su posljednjih dana pogodile područje Primorsko-goranske, Karlovačke, Zadarske i Istarske županije dio korisnika na tim područjima trenutno može imati poteškoće u korištenju telekomunikacijskih usluga.


Sve raspoložive ekipe Hrvatskog Telekoma su na terenu, a angažirani su i dodatni resursi te činimo sve kako bi se korisnicima omogućilo korištenje usluga u najkraćem mogućem roku.


Nažalost, na pojedinim lokacijama zbog poplava trenutno nije moguće pristupiti mjestima kvara, što nam dodatno otežava sanaciju pa otklon smetnji može potrajati dulje nego što je to uobičajeno.




Ljubazno molimo korisnike za strpljenje i razumijevanje te se ispričavamo svim korisnicima koji trenutno imaju poteškoća u korištenju naših usluga, kaže se u priopćenju Hrvatskog Telekoma.