Vlaović ide u USKOK

Zastupnik HSS-a tvrdi: ‘Madjer mi je priznao da je na večeri s Bandićem dogovorio zapošljavanje kćeri’

P. N.

Foto Patrik Maček / PIXSELL

Foto Patrik Maček / PIXSELL

Na večeri s Bandićem i ekipom dogovorio je zapošljavanje kćeri. Nije ga tražio osobno Bandić da prijeđe u saborski klub Stranke rada i solidarnosti nego njegovi suradnici. To nam je rekao nekoliko puta." prepričao je Vlaović



Saborski zastupnik HSS-a Davor Vlaović prepričao je kako mu je ‘donedavni stranački kolega Mladen Madjer priznao da je na večeri s Bandićem i ekipom dogovorio zapošljavanje kćeri’. Svoja saznanja o prelasku Madjera u Bandićev saborski klub iznijet će i USKOK-u gdje je pozvan u petak.


Vlaović je za N1 potvrdio da je pozvan u USKOK. Čestitao im je na brzoj reakciji nakon prijave predsjednika HSS-a Kreše Beljaka zbog sumnji u nezakonite radnje donedavnih stranačkih kolega. Otkrio je kako mu je Madjer otkrio da je prve kontakte s Milanom Bandićem imao prošlog ljeta i to vezano za zapošljavanje kćeri.


Na večeri s Bandićem i ekipom dogovorio je zapošljavanje kćeri. Nije ga tražio osobno Bandić da prijeđe u saborski klub Stranke rada i solidarnosti nego njegovi suradnici. To nam je rekao nekoliko puta.” prepričao je Vlaović. 




“Pretpostavljam da su me zvali zbog bivšeg kolege Mladena Madjera s kojim sam skoro dvije godine surađivao, bili smo maltene kućni prijatelji. Meni je nepojmljivo da se odlučio na taj korak jer je govorio protiv politike kupovanja mandata, prozivao Bandića. U HSS-u je imao slobodu javnog nastupa, a i slobodno je glasao što je dokaz da se stranka ne vodi autoritarno. Baš me zanima kako će glasati sada u saborskom klubu stranke Milana Bandića.”, rekao je za N1.