Užasni uvjeti

UNICEF: Pomozite donacijama stradalima u potresu u Nepalu!

Portal Novilist.hr

Foto UNICEF

Foto UNICEF

Prema saznanjima UNICEF-a, više od 1,7 milijuna djece trenutno živi u užasnim uvjetima, a potres je odnio više od 6.000 života. Humanitarne organizacije danima pozivaju na hitno potrebnu pomoć žrtvama katastrofe. Potrebe su velike i rastu iz dana u dan



U Nepalu se pogoršava krizna situacija uzrokovana razornim potresom koji je prošli tjedan pogodio zemlju. Prema saznanjima UNICEF-a, više od 1,7 milijuna djece trenutno živi u užasnim uvjetima, a potres je odnio više od 6.000 života.


 Humanitarne organizacije danima pozivaju na hitno potrebnu pomoć žrtvama katastrofe. Potrebe su velike i rastu iz dana u dan. Riječ je o hrani, lijekovima, pitkoj vodi, tabletama za pročišćavanje vode, rehidracijskoj soli, dodacima prehrani, paketima prve pomoći, šatorima, pokrivačima…  


UNICEF-ovi članovi na terenu su i zajedno s partnerima procjenjuju štetu i izravne potrebe djece i obitelji na pogođenom području te pozivaju ljude da se uključe u humanitarnu akciju koja je u tijeku.




“Pozivamo Vas da svojom donacijom pomognete stradaloj djeci i obiteljima Nepala! Stravičan potres odnio je tisuće života, a više od milijun djece izravno je ugroženo ovom tragedijom. Podržite stoga UNICEF-ove aktivnosti na pogođenom području Nepala i pomozite onima kojima je to sada najpotrebnije! Donirajte već danas: http://www.unicef.hr/show.jsp?page=156647“, objavio je UNICEF na svojoj internetskoj stranici.