Slučaj nestalog spisa

U policiji osnovana posebna radna skupina koja istražuje kompromitaciju istrage

Hina

»Budite uvjereni, hrvatska policija će napraviti sve što je u njenoj nadležnosti. Moram naglasiti da nikada nije bilo nikakvih političkih pritisaka što se tiče rada hrvatske policije. Pa i u ovom zadnjem slučaju hrvatska policija je promptno reagirala odmah kad je došlo do kompromitacije posebnih dokaznih radnji. Radimo kriminalističko istraživanje i o svemu ćete biti upoznati«, rekao je Milina



Ravnatelj policije Nikola Milina izvijestio je da je osnovana posebna radna skupina.


»Budite uvjereni, hrvatska policija će napraviti sve što je u njenoj nadležnosti. Moram naglasiti da nikada nije bilo nikakvih političkih pritisaka što se tiče rada hrvatske policije. Pa i u ovom zadnjem slučaju hrvatska policija je promptno reagirala odmah kad je došlo do kompromitacije posebnih dokaznih radnji. Radimo kriminalističko istraživanje i o svemu ćete biti upoznati«, rekao je Milina koji je na novinarsko pitanje je li još 2011. bilo istrage odgovorio da su sve komunicirali na saborskom odboru.


»Hrvatska policija je tada sve informacije do kojih je došla u operativnom radu dostavila tada nadležnom državnom odvjetništvu. Tako da ćemo i sada u suradnji s odvjetništvom ponovno dostaviti sve te operativne informacije koje imamo«, odgovorio je Milina.