Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 28° 1
Sutra: 17° 24° 1
20. travnja 2018.
Bolje ispasti glup, nego iz vlaka

Twitteraši ismijavaju HDZ: Jeste li mislili na ovakvu zvijezdu, kao kod Tuđmana?

foto: arhiva
foto: arhiva
Autor:
Objavljeno: 10. kolovoz 2016. u 12:41 2016-08-10T12:41:45+02:00

Nakon što su se pokušali našaliti na račun administratora SDP-a, anonimni korisnik Twittera zakucao ih je u zemlju, a prepiska o kojoj je riječ trenutačno nasmijava stotine i tisuće korisnika društvenih mreža.

HDZ-ovi administratori na društvenoj mreži Twitter ponovo su predmet ismijavanja. Nakon što su se pokušali našaliti na račun administratora SDP-a, anonimni korisnik Twittera zakucao ih je u zemlju, a prepiska o kojoj je riječ trenutačno nasmijava stotine i tisuće korisnika društvenih mreža.

Prepiska na "lajni" počela je porukom SDP-ovih administratora: "Laku noć i dobrodošla #trecasmjena. Laku noć i vama dragi botovi s druge strane spektra. Bez vas, kao noć bez zvijezda."

Na ovu poruku HDZ-ov administrator odgovorio je: "Laku noć @SDPHrvatske. Javite se kad se probudite za 4 godine. Bez vas, kao kapa bez petokrake..."

Dok su se vjerovatno još smijali vlastitoj dosjetci, korisnik Twittera pod imenom Lažni branitelj HDZ-ovom administratoru dao je do znanja da je sam sebi kopao jamu. Spomenuti korisnik, naime, odgovorio je fotografijom Franje Tuđmana iz mladih dana, na kojoj utemeljitelj HDZ-a na glavi ima kapu sa petokrakom.

- Jel ovakva kapa, kao sa slike, pitao je twitteraš HDZ-ove administratore. Odgovor HDZ-a snije stigao.

Ovo nije prvi put da se HDZ-ov administrator "na lajni" bio primoran "pokriti ušima" i šutjeti.

Prije nekoliko dana, podsjetimo, jednoj korisnici Twittera HDZ-ov administrator poručio je da se "primi posla, a ne lajne", jer se "natalitet neće sam povećati". Nakon što je ova poruka doćčekana zgražanjem javnosti, HDZ-ov administrator se ispričao.

kapa

      
 

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
S Lidlom do odmora iz snova
Moj apartman s 5 zvjezdica

S Lidlom do odmora iz snova