Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 14° 4n
Sutra: 14° 14° 4n
24. travnja 2019.
Leti perje

Todorić o 'svom otoku': O Smokvici laže ministar koji ga je koristio u pratnji dvije dugonoge dame, a ja sam to plaćao

snimio Duško Jaramaz / PIXELL
snimio Duško Jaramaz / PIXELL
Autor:
Objavljeno: 21. srpanj 2018. u 0:12 2018-07-21T00:12:47+02:00

"Zanimljivo je da te laži iznosi baš Goran Marić, čovjek koji je itekako koristio Smokvicu još kada Agrokor nije bio korisnik koncesije. I to nikada sam, već u pratnji dvije visoke dame. Bilo bi iznimno zanimljivo da, ako se ne sjeća o kojim se dugonogim damama radi, objasni kako se točno bira Miss Universe u SAD-u."

Tajkun u bijegu od Hrvatskog pravosuđa, bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić, oglasio se povodom davanja u koncesiju otoka Smokvica, na kojem je njegova obitelj, u vrijeme dok je bila u moći i političkoj milosti, uživala u ljetnim mjesecima. Prisiljen sam, piše na svom blogu Ivica Todorić, "reagirati na najnoviji pokušaj manipulacije ministra državne imovine Gorana Marića koji je, govoreći o koncesiji za otok Smokvicu, iznio čitav niz konstrukcija i eklatantnih laži".

- Zanimljivo je da te laži iznosi baš Goran Marić, čovjek koji je itekako koristio Smokvicu još kada Agrokor nije bio korisnik koncesije. I to nikada sam, već u pratnji dvije visoke dame. Bilo bi iznimno zanimljivo da, ako se ne sjeća o kojim se dugonogim damama radi, objasni kako se točno bira Miss Universe u SAD-u. Smokvica mu je očito bila smokvin list. Taj sam njegov višestruki trošak po Agrokorovom preuzimanju Smokvice osobno platio. Možda će Goran Marić Smokvicu moći koristiti i ubuduće. Naravno, besplatno (čitaj trošak poreznih obveznika), piše Todorić.

Nadalje, Todorić nastavlja: "Suprotno od Gorana Marića koji nije platio račune za svoje boravke na Smokvici, Agrokor je za desetogodišnje korištenje platio 6 milijuna eura unaprijed! Uz to, u tih je deset godina investirano dodatnih 2,5 milijuna eura. I to nije sve, Agrokor je rezervirao 24 milijuna kuna za plaćanje koncesije koju izvanredna uprava nikada nije platila! Za to u Agrokoru postoje pisani dokazi i mogli ste ih lako provjeriti i utvrditi činjenice. To je istina gospodine ministre, a vaša predstava samo je još jedan pokušaj prizemne diskreditacije i mene osobno i Agrokora kao (nekad) najveće hrvatske kompanije."

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.

HNK Rijeka


Promo
Festival samoniklog bilja
KRŠAN, 27. i 28. travnja

Festival samoniklog bilja