Novi milijunaš

Tko je to dobio milijune na Eurojackpotu? Pažani pričaju o sretniku: ‘Nagađa se tko je, ali tko zna…’

P. N.



Tko je sretnik koji je u centru Paga uplatio dobitnu kombinaciju Eurojackpota i na listiću vrijednom 15 kuna zaradio čak 6.161.559,96 kuna? Pitanje o novopečenom milijunašu, dakako, glavna je tema na otoku.


– Grad je napokon živnuo. Cilo misto od jutra ne prestaje pričati, a “jesi ti čuo ko je dobio” glavno je pitanje. No, nitko i dalje ne zna tko je osoba koja je dobila toliki novac. Ma, najbolje mu je da šuti! – prenosi Zadarski.hr riječi jedne prolaznice.


Prodavačica u trgovini u kojoj je uplaćen listić kaže kako nema pojma tko je milijunaš.




– Zaista ne znam tko je osvojio, turisti su već počeli dolaziti tako da tko zna, može bit da je netko i od njih. Uplatio i otišao s Paga tko zna gdje. A u četvrtak i petak se najviše listića Eurojackpota uplati, ostalim danima i nije nešto, ali ta dva dana ljudi nahrle – priča prodavačica.


– Nagađa se tko je, ali tko to zna… Nikad se dosad nije saznalo, kad netko u Hrvatskoj dobije, tko je to, pa ne virujen ni da ćemo ovoga puta saznati. Možda je taj već na Tenerife pošao – rekla je za Zadarski.hr jedna Pažanka.


Svi sugovornici slažu se da je sretniku najbolje da šuti, iako se nadaju da je riječ o njihovom sumještaninu. 


– Dođite za jedno dvadeset dana, tko prvi kupi najskuplji auto, on je osvojio šest milja, zaključuje sugovornik portala.