Grad: Rijeka (DHMZ)
Danas: 3° 1
Sutra: 3° 3° 1
22. siječnja 2020.
Razgovori sa zainteresiranima u 4 grada

Strani proizvođač automobila traži radnike u Hrvatskoj: Nudi tisuću eura plaće uz stan i prijevoz

Reuters
Reuters
Autor:
Objavljeno: 19. studeni 2018. u 15:44 2018-11-19T15:44:00+01:00

Razgovor oko mogućeg posla u Škodi sutra je u Osijeku, u srijedu dolaze u Sisak, a u četvrtak su u Karlovcu u Pouka centru od 18 sati. Dan nakon toga su u Zagrebu

Ne vape samo hrvatski poslodavci za radnicima. Sve je više stranaca koji u Hrvatsku dolaze u potrazi za radnom snagom, a jedna od njih je i poznata češka tvornica automobila Škoda.

Škoda tako traži radnike, a ovaj tjedan odvojili su za hrvatske. U četiri grada, Osijeku, Sisku, Karlovcu i Zagrebu predstavnici tvrtke imat će razgovore sa zainteresiranim radnicima iz ovih gradova koji svoju budućnost možda vide upravo u ovoj srednjoeuropskoj državi koja u gospodarskom smislu nadaleko bolje stoji od Hrvatske, javlja Radio Mrežnica.

Oglas kojeg su Česi dali preko Radio Mrežnice polučio je velik interes slušatelja, a njihovi medijski predstavnici u Hrvatskoj spremno odgovaraju:

– “ManpowerGroup” Češka Republika traži potencijalne zaposlenike za Škodu Auto u grdau Mlada Boleslav. Potencijalni zaposlenici mogu zaraditi od 1.000 EUR, uz smještaj i prijevoz čiji su troškovi pokriveni, te će dobiti koordinatora tijekom njihovog boravka u Češkoj. ManpowerGroup će se pobrinuti za njih, piše u oglasu.

Razgovor oko mogućeg posla u Škodi sutra je u Osijeku, u srijedu dolaze u Sisak, a u četvrtak su u Karlovcu u Pouka centru od 18 sati. Dan nakon toga su u Zagrebu.

Škoda Auto češki je proizvođač automobila. Osnovana je 1895. godine kao Laurin & Klement. Nalazi se u gradu Mladá Boleslav.

Novi list pratite putem aplikacija za Android, iPhone/iPad ili Windows Phone.


Promo
PUST 2020.
Viškovo

PUST 2020.