Ipak mogu skupa

“Selfie” Bernardića i Ostojića iz aviona: SDP-ovi oponenti zajedno otišli u London kod Corbyna

Tihana Tomičić

Da pokaže koliko je ponosan na taj zajednički »izlet«, na kojem će se susresti i sa šefom britanske Laburističke stranke Jeremyem Corbynom, Bernardić je na društvenim mrežama objavio i selfie sa Ostojićem



Predsjednik SDP-a Davor Bernardić otputovao je danas u Veliku Britaniju na skup europskih socijalista, ali najzanimljivije je da je kao suputnika i suradnika na tom putovanju izabrao upravo svog donedavnog protukandidata Ranka Ostojića.


Da pokaže koliko je ponosan na taj zajednički »izlet«, na kojem će se susresti i sa šefom britanske Laburističke stranke Jeremyem Corbynom, Bernardić je na društvenim mrežama objavio i selfie sa Ostojićem, koji inače slovi za njegovog najžilavijeg unutarstranačkog oponenta.


Bernardić će se u Londonu zadržati nekoliko dana, a osim s Corbynom, mogao bi se u Londonu susresti i s austrijskim kancelarom Christianom Kernom, njemačkim vicekancelarom Sigmarom Gabrielom, predsjednikom mađarskih socijalista Gyulom Molnárom te predsjednikom talijanske Demokratske stranke Matteom Orfinijem.




Bernardić će sudjelovati na konferenciji Stranke europskih socijalista, koja okuplja socijalističke, socijal-demokratske i laburističke stranke EU-a. Glavna tema konferencije je Brexit.